Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Linkuri catre pagina principala sau catre paginile secundare?

BGDU este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    24

Post Linkuri catre pagina principala sau catre paginile secundare?

Salutare prieteni,

Am si eu o curiozitate... Ce este mai important(ajuta mai mult din punct de vedere SEO) sa ai link-uri de la alte site-uri catre pagina principala (ex:documentare-online.com) sau catre paginile secundare (ex:documentare-online.com/biografii/filme_documentar_despre/viata-lui-buddha.html), scopul meu fiind sa ajung pe prima pagina a google.ro cu prima pagina a siteului, la cautarea "decocumentare online".
    Sau indiferent catre ce pagina a siteului ai link-ul de la un site ajuta in acelasi mod avand ca titlu al link-ului de pe siteul partener: "documentare online".
    Astept pareri si sfaturi!

PS1: Pun acesta intreabare deoarece imi este mai usor sa obtin link-uri pe paginile secundare de pe siteul wikipedia....
    PS2: Sper ca nu am gresit iar locul postului, ca sa pimesc avertisment.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    471
    Putere Rep
    25

Implicit

Link-urile catre site se pun in general spre pagina principala, adica pagina de start. Daca tu incerci sa promovezi un anumit articol din site, de ex.: site.ro/document-inportant/, cu siguranta va trebui sa faci rost de link-uri catre acel articol/pagina. Intr-un website, pagina de start este cea mai importanta si ar trebui sa nu incerci promovarea mai multor expresii sau cuvinte cheie, cu cat sunt mai multe, cu atat importanta cuvantului sau expresiei principale scade.
    Dupa cate vad in ultimul timp, sau de la ultima actualizare facuta de Google, sunt foarte importante si link-urile care ies din site, chiar daca la unele site-uri au fost suficient de multe, au avut de castigat.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    24

Implicit

vertedi, multumesc ptr raspuns,insa au am intrebat si specificat cu totul altceva...

Am spuns ca vreau sa promovez siteul X ptr cuvantul cheie "AB"...Daca pun linkuri catre o pagina seundara din site cu titlul "AB", ma va ajuta sa promovez siteul X pe cuvantul "AB"...

Deci, nu vreau sa promovez pagini secundare, sau un articol anume, vreau doar pagina principala sa fie pe prima pagina a google.ro la cuvantul cheie documentare online...

Astept si alte pareri..

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.516
    Putere Rep
    48

Implicit

Catre pagina principala. E bine sa se puna si linkuri (un anumit procent, sa zicem 15-30%) cu titlul AB catre niste pagini secundare. Acele pagini secundare vor contine si ele secventa AB in text si un link cu titlul AB catre pagina principala.
    Offtopic: wikipedia parca are linkuri nofollow. E o mare dilema pentru unii daca conteaza sau nu acele linkuri pentru promovarea SEO. Pentru altii e o certitudine ca nu.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    24

Implicit

Multumesc Marius, pentru sfaturi si pentru exprimarea parerii.
    Cat depsre wikipedia pot spune ca mai m-am folosit de el,ptr promovare acum ceva timp, si s-a cunoscut...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    51
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    61

Implicit

Paginile secundare pot face minuni.
    Pe multe nise numarul de cautari pt o expresie targetata de o pagina secundara pot aduce mai multe vizitatori decat prima pagina.
    Vezi ce targetezi.

Cu wikipedia... incearca, dar nu te baza pe asta. Fara content de calitate, nu ramai acolo.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Posturi
    28
    Putere Rep
    24

Implicit

1nesco, mc ptr raspuns, eu vreau sa folosesc wikipedia, pentu siteul de documentare, multe din articolele ce le am sunt si p wiki, si pun acolo pe wiki "documentar online" si link catre site-ul meu(pagina secundara) ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu ies la căutări pe paginile secundare pe keywordurile longtail
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 14th November 2010, 06:20
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th January 2010, 14:15
  3. rewrite rule cu redirect catre paginile vechi
    De 2burtosi în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th November 2008, 00:09
  4. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 12:20
  5. Linkuri catre siteu meu
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 6th July 2005, 01:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •