Comentarii cu linkuri nasoale catre acele pagini. Eu asta inteleg. Pentru diacritice citeste-ti ultimele postari. Scriu de pe telefon si nu pot face search.
Comentarii cu linkuri nasoale catre acele pagini. Eu asta inteleg. Pentru diacritice citeste-ti ultimele postari. Scriu de pe telefon si nu pot face search.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Clara
Eu am inteles ca le primeste.
Asta se intampla atunci cand o anumita pagina devine tentanta pentru aplicatiile automate care sunt interesate de o anume expresie. Probabil cauta expresia respectiva si spera sa poata posta automat acolo. De asta zic ca e semn bun: a ajuns ok pe anumite expresii pe care le cauta altii.
Un exemplu de cautari la mine, via google webmaster: "powered by wordpress + article directory plugin" sau "additional articles from".
Diacriticele: daca initial a avut articole fara diacritice si apoi a trecut la text cu diacritice, e normal sa aiba scaderi de trafic. Asta nu inseamna penalizare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
in general articolele noi au tendinta de a urca repejor in serp, iar dupa un oarecare timp coboara.
(re)cresterea sau sustinerea intr o pozitie superioara poate fi ajutata de brand si links, optimizarea onpage nu face chiar minuni.
Mi se pare normal ca un articol nou pe WP sa aiba autoritate mare.
Este pe index, primeste links in prima pagina a fiecarei categorii/tag/autor sau ce mai are el indexat pe acolo.
Primeste links de pe index deci si uneori din sidebar de la "ultimele articole", deci aproape sitewide.
Pe masura ce apar articole noi, cel despre care vorbim se duce in jos si pierde toate acele link-uri.
In plus, pe langa pierderea de links, mai e vorba si de faptul ca e incadrat de google in categoria "news/blogs". Informatia noua e mai valoroasa ca aia veche.
Trust, but verify.
Perfect adevarat ce spuneti voi doi... Articolele noi intra in asa zisul "fresh" content. Si in ultima vreme Google apreciaza continutul nou in detrimentul celui vechi, outdatat. Dar din pacate minunea nu tine decat cateva zile pana cand si acest articol nou devine putin vechi si atunci il claseaza la locul cuvenit!! Nu va speriati! Se intampla cu fiecare pagina in parte!! Doar ca pe unele nu le observati!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)