Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Prepozitii ”pentru”, ”de” + SEO pentru Romania

Inahurry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2015
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Prepozitii ”pentru”, ”de” + SEO pentru Romania

Salut, doua intrebari oarecum colegate cred:

Am cautat pe forum si nu am gasit nimic despre preopozitii...cuvintele cu search volume cel mai mare sunt FARA prepozitii dar normal, suna nasol in limba romana. Am cititi ca Google acum recunoaste prepozitiile, dar asta este valabil si pentru limba romana? Daca fac un search pe Google cu prepozitie gasesc un rezultat iar fara alt rezultat. Am un text unde as putea scrie si fara prepozitii, nu ar fi o problema mare...dar nu stiu ce este mai bine sa aleg (sau probabil vi se pare supeeer nasol sa scriu fara prepozitii? ..is doar cateva expresii iar textul nu este partea importanta a site-ului )

A doua intrebare: SEO pentru Romania, unde pot gasi informatii despre SEO pentru Romania de incredere...de obicei citeam MOZ si alte portaluri in engleza dar acum vreau sa ma concentrez pe SEO pentru tara noastra pt ca imi imaginez ca sunt niste diferente de la tara la tara.

Ok, cam atat pentru acum

Cheers
    Ultima modificare făcută de Inahurry; 12th March 2015 la 20:50.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Buna seara si tie si fii binevenit.

In primul rand, cand intri intr-o casa straina, elegant este sa te prezinti. Nu stiu cum or fi altii, dar noua, astora de pe aici, ne place sa stim cu cine stam de vorba.

Revenind ontopic, prima intrebare este incorect formulata, din punctul meu de vedere. Eu unul personal nu am inteles exact care este nelamurirea ta.

In ceea ce priveste a doua intrebare, cred ca e totala lipsa de delicatete din partea ta. E ca si cand ai merge intr-un local si ai intreba seful de sala unde poti manca o ciorba buna.... think about it.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca la prima intrebare se referea la cautari de genul (exemplul este de pe nisa blogului meu): "pescuit stiuca", search care suna aiurea in romana, rankeaza mai bine (oare m-am exprimat corect?) si da alte rezultate decat "pescuit la stiuca", varianta agreata de limba romana.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Intrebarea de fapt se reduce la "Scriu pentru Google sau pentru vizitator?"
    La a doua intrebare a punctat foarte bine Robert, n-am ce adauga.
    Inca asteptam prezentarea...

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

La prima intrebare raspunsul este: scrie textul in limba romana, cu prepozitii, ca oamenii care-l citesc sa nu se cruceasca. Tagul title poate fi fara prepozitii. Pentru linkuri folosesti, in ancora, varianta fara prepozitii, daca asa sunt cele mai multe cautari. Uneori sunt cautari multe si pe varianta cu prepozitii, in acest caz, pentru unele linkuri vei folosi in ancora varianta cu prepozitii.

Ca un fapt divers, go0gle recunoaste nu numai prepozitiile, dar mult mai important si familiile de cuvinte si declinarile, forme articulate sau nu. De ex: fotografie, fotografiei, fotografia, fotografii, fotografiilor, fotografiile. Deci daca vrei sa intaresti cuvantul fotografie nu este obligatoriu sa-l repeti numai pe el de 50 de ori, in text. Poti folosi cum este si normal, fotografia, fotografiei.

La a doua intrebare ti s-a raspuns dur. Traducerea este: seopedia este cea mai buna sursa de informatii pentru SEO in limba romana.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Ca un fapt divers, go0gle recunoaste nu numai prepozitiile, dar mult mai important si familiile de cuvinte si declinarile, forme articulate sau nu. De ex: fotografie, fotografiei, fotografia, fotografii, fotografiilor, fotografiile. Deci daca vrei sa intaresti cuvantul fotografie nu este obligatoriu sa-l repeti numai pe el de 50 de ori, in text. Poti folosi cum este si normal, fotografia, fotografiei.
    Acestea sunt cuvinte ce fac parte din familia lexicala a cuvantului fotografie, iar daca nu ma insel ajuta daca sunt utilizate si cuvintele din campul lexical.

Ontopic:
    1. Scrie pentru utilizatori, iar la linkuri poti pune ancorele si fara prepozitii
    2. Ciorba e aici
    Fara semnatura.

Inahurry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2015
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. Partea cu prezentarea nu se practica pe toate forumurile...Salut! Bine v-am gasit, lucrez in SEO de 8 luni, primul meu job.

2. haiduc a inteles bine; da, aveti dreptate..ar fi cam prea nasol fara prepozitii...poate in titles doar...

4. µseopedia este cea mai buna sursa de informatii pentru SEO in limba romana.µ Am inteles.

5. atunci ati putea sa imi spuneti pareri legate de SEO pentru Romania, deci specifice doar pentru Romania. Sau poate ati vorbit deja pe forum, nu am gasit nimci dar stiti voi mai bine. Orice sfat este bine venit. Nu stiu mai nimic specific pentru Romania...doar informatii generale.

Merci!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Oamenii astia nu de nebuni scriu aici.
    Forumul are un regulament foarte strict, ar fi bine sa arunci o privire si peste sectiunea respectiva.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Strict Ontopic , da, Google stie de prepozitii romanesti dar si de familia lexicala si de derivatele formate cu ajutorul prefixelor sau/şi al sufixelor lexicale.
    Concret, lucrez eu acum sa rankez pe google.ro pentru "plati online prin card" si vad in rezultate tot felul de combinatii cum ar fi : plati online cu cardul
    S-a inlocuit deci "prin" cu "cu" si "card" cu "cardul" dar ambele rezultate apar in google.ro

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CDN pentru Romania
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd February 2014, 23:10
  2. Ip de romania pentru target USA?
    De Havrince Daniel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th August 2012, 11:14
  3. Un nou logo pentru Romania
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 30th November 2011, 18:50
  4. Link building pentru Romania
    De aurora în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 11th January 2009, 10:33
  5. EFT pentru ROmania ?
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th April 2007, 22:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •