12th March 2015, 21:05
4 out of 4 members found this post helpful.
Buna seara si tie si fii binevenit.
In primul rand, cand intri intr-o casa straina, elegant este sa te prezinti. Nu stiu cum or fi altii, dar noua, astora de pe aici, ne place sa stim cu cine stam de vorba.
Revenind ontopic, prima intrebare este incorect formulata, din punctul meu de vedere. Eu unul personal nu am inteles exact care este nelamurirea ta.
In ceea ce priveste a doua intrebare, cred ca e totala lipsa de delicatete din partea ta. E ca si cand ai merge intr-un local si ai intreba seful de sala unde poti manca o ciorba buna.... think about it.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
13th March 2015, 12:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca la prima intrebare se referea la cautari de genul (exemplul este de pe nisa blogului meu): "pescuit stiuca", search care suna aiurea in romana, rankeaza mai bine (oare m-am exprimat corect?) si da alte rezultate decat "pescuit la stiuca", varianta agreata de limba romana.
14th March 2015, 03:23
0 out of 1 members found this post helpful.
1. Partea cu prezentarea nu se practica pe toate forumurile...Salut! Bine v-am gasit, lucrez in SEO de 8 luni, primul meu job.
2. haiduc a inteles bine; da, aveti dreptate..ar fi cam prea nasol fara prepozitii...poate in titles doar...
4. µseopedia este cea mai buna sursa de informatii pentru SEO in limba romana.µ Am inteles.
5. atunci ati putea sa imi spuneti pareri legate de SEO pentru Romania, deci specifice doar pentru Romania. Sau poate ati vorbit deja pe forum, nu am gasit nimci dar stiti voi mai bine. Orice sfat este bine venit. Nu stiu mai nimic specific pentru Romania...doar informatii generale.
Merci!