Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Web design!

Afișare hibrid

Bogdan Niculae este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2015
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Tom,

Multumesc de raspuns (cu ocazia asta mi-am luat timp si am citit si regulile si am observat ca am pus subiectul in Thread-ul gresit ). Nu a fost cu intentie doar ca am observat acolo " Subiecte pentru incepatori " si aici m-am vazut pe mine ca un nou membru care are nevoie de niste raspunsuri.

Iar in legatura cu intrebarile au fost ceva la nivel general.

"Cum merge piata din Romania? IN CARE SENS? " " La ce te gandesti cand spui pretul?" - Domeniul Web Design.

Eu tot timpul am lucrat am facut proiecte doar pentru prieteni , gratis mereu cu gandu ." ....lasa ca fac experienta ..'' " ... imi este prieten si nu are rost sa cer bani ..." si asa am ajuns sa fac lucruri gratis pentru o perioada de 5 ani. Timp in care eu nu stiu sa imi mai valorific munca si servicile pe care le prestez - care ar fi preturile pe piata din Romania.

Iar pentru " Studiile nu au legatura cu web design-ul. Nimeni nu plateste studii in online! " nu am facut referire la persoane care lucreaza in domeniul online , programare ci o persoana fizica cu studii medii care ar lucra intr-un call center pe limba romana cu un salariu minim pe economie $1.50 - $1.75 / h .

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Niculae Vezi Post
    Salut Tom,

Multumesc de raspuns (cu ocazia asta mi-am luat timp si am citit si regulile si am observat ca am pus subiectul in Thread-ul gresit ). Nu a fost cu intentie doar ca am observat acolo " Subiecte pentru incepatori " si aici m-am vazut pe mine ca un nou membru care are nevoie de niste raspunsuri.

Iar in legatura cu intrebarile au fost ceva la nivel general.

"Cum merge piata din Romania? IN CARE SENS? " " La ce te gandesti cand spui pretul?" - Domeniul Web Design.

Eu tot timpul am lucrat am facut proiecte doar pentru prieteni , gratis mereu cu gandu ." ....lasa ca fac experienta ..'' " ... imi este prieten si nu are rost sa cer bani ..." si asa am ajuns sa fac lucruri gratis pentru o perioada de 5 ani. Timp in care eu nu stiu sa imi mai valorific munca si servicile pe care le prestez - care ar fi preturile pe piata din Romania.

Iar pentru " Studiile nu au legatura cu web design-ul. Nimeni nu plateste studii in online! " nu am facut referire la persoane care lucreaza in domeniul online , programare ci o persoana fizica cu studii medii care ar lucra intr-un call center pe limba romana cu un salariu minim pe economie $1.50 - $1.75 / h .
    Acum ca ne intelegem, iti raspund punctual.

Citat Postat în original de Bogdan Niculae Vezi Post

Dezastru - faliment. Agentiile de web design sunt pe cale de disparitie. Web designer este un job aproape fara cautare, foarte putini mai traiesc din asa ceva. Cine vrea design personalizat si sa plateasca cateva sute de euro? Nimeni!

Exista cms-uri, exista theme, mai devreme sau mai tarziu, clientul intelege ca plateste degeaba pentru site, asa ca isi face singur sau se ocupa unul dintre angajati.

Viitor nu exista in nisa asta = site-uri sau designeri. Primesc saptamanal 2-3 cv-uri pentru job de graphic designer sau web designer, pe toti ii sfatuiesc sa se reprofileze, nu exista cerere pentru serviciile lor.

Site de prezentare? WP+thema = 50 euro (costuri), daca nu refolosesti thema. Mai platesti un frelancer cu 20-30 euro si ai site! Cate cereri crezi ca exista lunar? Dar peste 2 ani? Eu fug de nisa asta de 3 ani, nu mai scap de ei

Programarea e altceva, merge foarte bine. Salariile sunt cel putin la nivelul unor tari precum Spania, Italia. Norvegia? Un programator bun castiga 8.000 euro cu taxe, dar ramane efectiv cu 2-3.000 (doar chiria e 2.500). Dar nu vrei sa stii cat de greu este sa lucrezi si mai ales sa locuiesti in Norvegia

O companie din Norvegia in cautarea de freelancing, caut "ieftineala", deci este irelevant cat castiga un programator. (ti-am raspuns sa nu crezi ca am ceva cu tine!)

----------------

Alta intrebare concreta?
    Ultima modificare făcută de Tom; 12th March 2015 la 15:54.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Bogdan Niculae este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2015
    Vârstă
    34
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Acum ca ne intelegem, iti raspund punctual.

Dezastru - faliment. Agentiile de web design sunt pe cale de disparitie. Web designer este un job aproape fara cautare, foarte putini mai traiesc din asa ceva. Cine vrea design personalizat si sa plateasca cateva sute de euro? Nimeni!

Exista cms-uri, exista theme, mai devreme sau mai tarziu, clientul intelege ca plateste degeaba pentru site, asa ca isi face singur sau se ocupa unul dintre angajati.

Viitor nu exista in nisa asta = site-uri sau designeri. Primesc saptamanal 2-3 cv-uri pentru job de graphic designer sau web designer, pe toti ii sfatuiesc sa se reprofileze, nu exista cerere pentru serviciile lor.

Site de prezentare? WP+thema = 50 euro (costuri), daca nu refolosesti thema. Mai platesti un frelancer cu 20-30 euro si ai site! Cate cereri crezi ca exista lunar? Dar peste 2 ani? Eu fug de nisa asta de 3 ani, nu mai scap de ei

Programarea e altceva, merge foarte bine. Salariile sunt cel putin la nivelul unor tari precum Spania, Italia. Norvegia? Un programator bun castiga 8.000 euro cu taxe, dar ramane efectiv cu 2-3.000 (doar chiria e 2.500). Dar nu vrei sa stii cat de greu este sa lucrezi si mai ales sa locuiesti in Norvegia

O companie din Norvegia in cautarea de freelancing, caut "ieftineala", deci este irelevant cat castiga un programator. (ti-am raspuns sa nu crezi ca am ceva cu tine!)

----------------

Alta intrebare concreta?

Multumesc de raspuns. A fost cat se poate de explicit. Am locuit si eu in Norvegia si stiu cat de scumpa este viata acolo. Deci merge mult mai bine pe partea de Programare/IT in Romania si este in continua dezvoltare.

"(ti-am raspuns sa nu crezi ca am ceva cu tine!)" Stai linistit ca nu pun la suflet asa chesti . Este un forum si fiecare este liber sa se exprime si sa spuna ce gandeste. Mi-a placut ca ai fost prompt si ai raspuns pe subiect.

Si ca sa inteleg din raspunsurile la toti ca un programator in Romania fiind angajat sau freelancer poate castiga usor un $10-$15 / h . Depinde si de cat de mare este proiectul si ce dificultate este.

Alte intrebari pe moment nu am pentru ca nu am inceput inca colaborarea si nu m-am lovit de lucruri care sa nu am rezolvare la ele. Cat pentru chesti SEO si SEM am observat ca sunt multe Thread-uri de unde ma pot informa.

Multumesc inca o data pentru raspuns

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th May 2012, 17:55
  2. PHP + Design
    De BeFree în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th April 2008, 17:24
  3. Design Bun !!
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th March 2006, 19:33
  4. Design