Salut Tom,

Multumesc de raspuns (cu ocazia asta mi-am luat timp si am citit si regulile si am observat ca am pus subiectul in Thread-ul gresit ). Nu a fost cu intentie doar ca am observat acolo " Subiecte pentru incepatori " si aici m-am vazut pe mine ca un nou membru care are nevoie de niste raspunsuri.

Iar in legatura cu intrebarile au fost ceva la nivel general.

"Cum merge piata din Romania? IN CARE SENS? " " La ce te gandesti cand spui pretul?" - Domeniul Web Design.

Eu tot timpul am lucrat am facut proiecte doar pentru prieteni , gratis mereu cu gandu ." ....lasa ca fac experienta ..'' " ... imi este prieten si nu are rost sa cer bani ..." si asa am ajuns sa fac lucruri gratis pentru o perioada de 5 ani. Timp in care eu nu stiu sa imi mai valorific munca si servicile pe care le prestez - care ar fi preturile pe piata din Romania.

Iar pentru " Studiile nu au legatura cu web design-ul. Nimeni nu plateste studii in online! " nu am facut referire la persoane care lucreaza in domeniul online , programare ci o persoana fizica cu studii medii care ar lucra intr-un call center pe limba romana cu un salariu minim pe economie $1.50 - $1.75 / h .