10th March 2015, 21:44
1 out of 1 members found this post helpful.
Transfer domanii de la Godaddy la mydomain.com
Am vandut azi un domeniu unui coleg de aici si ne chinuim sa facem transferul de la Godady la mydomain.com, am urmat pasii insa lui ii da mesaj The domain name you specified is already in use. Please select a different domain name. A mai transferat cineva sau ne poate ajuta?
10th March 2015, 23:59
Stiu ca nu o sa iti placa explicatia mea dar de obicei cumparatorul isi face cont unde are cont vanzatorul.
Apoi vanzatorul face push la domeniu catre contul nou creat al cumparatorului
Push-ul intre conturile aceluiasi registrar este instant sau oricum fff repede, in cazul lui godaddy e chiar rapid in 10 minute ai terminat povestea.
Apoi cumparatorul face ce vrea el intr-un an de zile sa si-l aduca intr-un loc central , in cazul de fata mydomain.com
Spun ca asta e procedura de obicei pentru ca vanzarea plus transferul intre registrari poate sa dureze si cateva saptamani.
11th March 2015, 10:37

Postat în original de
dascalescu
Stiu ca nu o sa iti placa explicatia mea dar de obicei cumparatorul isi face cont unde are cont vanzatorul.
Apoi vanzatorul face push la domeniu catre contul nou creat al cumparatorului
Push-ul intre conturile aceluiasi registrar este instant sau oricum fff repede, in cazul lui godaddy e chiar rapid in 10 minute ai terminat povestea.
Apoi cumparatorul face ce vrea el intr-un an de zile sa si-l aduca intr-un loc central , in cazul de fata mydomain.com
Spun ca asta e procedura de obicei pentru ca vanzarea plus transferul intre registrari poate sa dureze si cateva saptamani.
Eu incerc sa transfer domeniul de la @Rapsodia si nu functioneaza.
Nu sunt de acord cu explicatia ta pentru ca nu poti sa iti faci cont la toti registrarii... asta ar inseamna ca daca vrei sa cumperi 10 domenii de la 10 registrari diferiti sa iti faci cont pe fiecare, asta pe langa domeniile pe care le ai deja. Este foarte complicat sa administrezi domenii de la mai multi registrari.
Ieri de exemplu, pe langa acest domeniu am mai ahizitionat inca unul de la un user de pe forum. Domeniul era la internet.bs si transferul s-a facut astazi fara nici o problema. Din cauza asta intreba colegul meu daca stie cineva unde este greseala.
11th March 2015, 11:01
ati incercat la "support"ul registrarilor?
de obicei e primul loc in care intreb (cand nu gasesc raspunsuri gata date in help / pe net) si rezolvarea vine destul de repede.
11th March 2015, 11:33
La Godaddy trebuie scos Privacy daca ai inainte de transfer.
Sau poate e o problema cu cererea de transfer, la registrarul pe care il foloseste.
Si eu ar trebui sa ii fac un transfer, a zis ca a facut cererea, dar eu nu am primit mesajul de confirmare sa ii pot da accept.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 11th March 2015 la 11:48.