Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Transfer domanii de la Godaddy la mydomain.com

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Transfer domanii de la Godaddy la mydomain.com

Am vandut azi un domeniu unui coleg de aici si ne chinuim sa facem transferul de la Godady la mydomain.com, am urmat pasii insa lui ii da mesaj The domain name you specified is already in use. Please select a different domain name. A mai transferat cineva sau ne poate ajuta?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Stiu ca nu o sa iti placa explicatia mea dar de obicei cumparatorul isi face cont unde are cont vanzatorul.
    Apoi vanzatorul face push la domeniu catre contul nou creat al cumparatorului
    Push-ul intre conturile aceluiasi registrar este instant sau oricum fff repede, in cazul lui godaddy e chiar rapid in 10 minute ai terminat povestea.
    Apoi cumparatorul face ce vrea el intr-un an de zile sa si-l aduca intr-un loc central , in cazul de fata mydomain.com

Spun ca asta e procedura de obicei pentru ca vanzarea plus transferul intre registrari poate sa dureze si cateva saptamani.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post

Spun ca asta e procedura de obicei pentru ca vanzarea plus transferul intre registrari poate sa dureze si cateva saptamani.
    Asta am propus si eu, daca zici ca transferul dureaza inseamna ca de fapt totul e ok, doar ca nu se "pupa" intre ei registratorii. Am crezut ca se face instant fiind prima data cand transfer intre 2 registratori.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    Stiu ca nu o sa iti placa explicatia mea dar de obicei cumparatorul isi face cont unde are cont vanzatorul.
    Apoi vanzatorul face push la domeniu catre contul nou creat al cumparatorului
    Push-ul intre conturile aceluiasi registrar este instant sau oricum fff repede, in cazul lui godaddy e chiar rapid in 10 minute ai terminat povestea.
    Apoi cumparatorul face ce vrea el intr-un an de zile sa si-l aduca intr-un loc central , in cazul de fata mydomain.com

Eu incerc sa transfer domeniul de la @Rapsodia si nu functioneaza.
    Nu sunt de acord cu explicatia ta pentru ca nu poti sa iti faci cont la toti registrarii... asta ar inseamna ca daca vrei sa cumperi 10 domenii de la 10 registrari diferiti sa iti faci cont pe fiecare, asta pe langa domeniile pe care le ai deja. Este foarte complicat sa administrezi domenii de la mai multi registrari.
    Ieri de exemplu, pe langa acest domeniu am mai ahizitionat inca unul de la un user de pe forum. Domeniul era la internet.bs si transferul s-a facut astazi fara nici o problema. Din cauza asta intreba colegul meu daca stie cineva unde este greseala.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

ati incercat la "support"ul registrarilor?
    de obicei e primul loc in care intreb (cand nu gasesc raspunsuri gata date in help / pe net) si rezolvarea vine destul de repede.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

La Godaddy, transferurile chiar daca e la alt registrar se fac aproape instant, nu dureaza.
    Din punctul asta de vedere Godaddy e ok.
    Trebuie doar sa te duci la -> mydomains -> pending transfer -> si dai accept.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post

Trebuie doar sa te duci la -> mydomains -> pending transfer -> si dai accept.
    Problema e ca eu nu am la ce sa dau accept la Godaddy cata vreme la el nu s-a putut face cererea, am scris in primul post : The domain name you specified is already in use. Please select a different domain name.

Iata si situatia deblocarii!

Ultima modificare făcută de Rapsodia; 11th March 2015 la 11:25.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

La Godaddy trebuie scos Privacy daca ai inainte de transfer.
    Sau poate e o problema cu cererea de transfer, la registrarul pe care il foloseste.
    Si eu ar trebui sa ii fac un transfer, a zis ca a facut cererea, dar eu nu am primit mesajul de confirmare sa ii pot da accept.
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 11th March 2015 la 11:48.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu asta era problema, cei de la mydomain.com voiau sa se stearga si contul de hosting, care era la alta firma, fara legatura cu godaddy. S-a rezolvat, insa inca asteptam sa apara transferulla Godaddy, dupa stergerea contului de hosting mydomain.com a deblocat tranzactia. Deci aviz celor ce mai transfera, in afara de deblocare, mai trebuie sters si hostingul.

UPdate: in plus aia de la mydomain.com vor sa le dai exact aceleasi date din whois, ca sa trimita confirmarea la Godaddy!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 11th March 2015 la 12:47.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de SeoMox Vezi Post
    Eu incerc sa transfer domeniul de la @Rapsodia si nu functioneaza.
    Nu sunt de acord cu explicatia ta pentru ca nu poti sa iti faci cont la toti registrarii... asta ar inseamna ca daca vrei sa cumperi 10 domenii de la 10 registrari diferiti sa iti faci cont pe fiecare, asta pe langa domeniile pe care le ai deja. Este foarte complicat sa administrezi domenii de la mai multi registrari.
    Ieri de exemplu, pe langa acest domeniu am mai ahizitionat inca unul de la un user de pe forum. Domeniul era la internet.bs si transferul s-a facut astazi fara nici o problema. Din cauza asta intreba colegul meu daca stie cineva unde este greseala.
    Eu ziceam temporar doar sa faci contul cat sa finalizezi tranzactia cat mai repede, apoi in tihna dupa ce il ai sub control sa ti-l muti la registrarul tau preferat si sa ramana acolo un cont facut gol fara niciun domeniu.

In ceea ce priveste dificultatea administrarii domeniilor la mai multi registrari nu o neg insa este o operatiune necesara daca nu chiar vitala sa iti imparti ouale in mai multe cosuri.
    Poate ca tu nu faceai site-uri acum 8 ani dar eu faceam si aveam in 2007 ~ 600 de domenii la RegisterFly.
    A fost un scandal imens, am pierdut aproape 200 de domenii carora nu le-am mai putut face renew si au expirat si mi le-au luat altii. Cautati pe net articole in aceste sens sau poate utilizatori mai vechi de pe acest forum pot confirma experienta cu Registerfly.
    De-atunci lucrez cu toti registrarii posibili si imposibili, nu tin mai mult de 100 de domenii la un registrar niciodata, chiar daca imi place de el.
    Eu ca idee lucrez cu godaddy, moniker, internetbs, dynadot, directnic, bellnames , onlinenic, crazydomains, dk-hostmaster.dk, daily.co.uk, aftermarket.pl, nic.co.za, nic.cl, rotld ..si cred ca am mai uitat cateva din ele
    Ultima modificare făcută de dascalescu; 11th March 2015 la 14:59. Motiv: typos

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problemă Transfer Domeniu.Eu GoDaddy
    De Iulian Grecu în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd August 2012, 07:11
  2. Transfer de la Dreamhost la Godaddy
    De RandomHero în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 11th November 2011, 19:26
  3. Transfer Domenii INFO de la 1and1 catra Godaddy
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Domenii
    Răspunsuri: 12