25th February 2015, 14:14
1 out of 1 members found this post helpful.
pai e un site de sport ca inca 1-2000.
Daca ai resurse sa te bati cu ceilalti pe cuvintele cheie specifice sperand ca in X luni/ani va intra un euro pe profit, da.
Daca nu, castigi experienta pe seo si alte metode de promovare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
25th February 2015, 14:34
3 out of 3 members found this post helpful.
Un site fără articole, iar meniul e în aer. Din punctul meu de vedere, cam nimic, din ce ai tu in meniu, nu trebuie sa apara acolo. Poate doar "prima pagina".
Dar iti pot da exemple de site-uri care, fara meniu, concureaza, la trafic, cu Adevarul sau Gandul, fara a avea vechimea lor si incalcand toate regulile pe care le-am citit pe forumurile si blogurile de SEO:
Cât despre "merita sa investesc", asta numai tu poţi să ştii, raportându-te la cât eşti dispus să investeşti şi la cât de repede te aştepţi să ieşi pe plus.
25th February 2015, 18:52
0 out of 3 members found this post helpful.
Imi place tema, cred ca o voi lua si eu pentru un site de pariuri sportive. Ms de pont!
25th February 2015, 22:25
1 out of 1 members found this post helpful.
Mulţumesc tuturor pentru sfaturi, în special lui dascalescu. O să abandonez site-ul. S-ar putea să-l dau gratuit cuiva care într-adevăr are timpul şi resursele necesare pentru a se ocupa aşa cum se cuvine de el şi să se axeze mai mult pe un singur subiect (cum a zis dascalescu cu creatina ) şi poate o să reuşească să facă ceva bun din site. Până atunci o să mă axez pe blogul personal. Mulţumesc încă odată. Puteţi da T/C.