Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cumparare BackLinkuri

cosmin931 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    13th February 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    36
    Putere Rep
    18

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit Cumparare BackLinkuri

Salut as vrea sa va intreb ce parere aveti despre aceste backlinkuri sau despre site in special : http :// www . blackhatlinks . com / index _ dofollow . php

Am un site nou creat cand zic nou mai exact 1 saptamana , as vrea sa strang 100 + posturi dupa care sa incep sa cumpar backlinkuri ... din cate am auzit blackhatlinks au servicii bune nu stiu ce sa zic pentru ca nu am incercat . Siteul este pe nise de hack , jocuri mai exact . Pana fac acele 100 de posturi fac si eu seo cum pot ma gandeam dupa ce am facut 100 + posturi sa incep sa cumpar acel pachet de 100 de backlinkuri as vrea 40 sa le pun pe index 30 pe un post si 30 pe un post cu keywordsul respectiv ... dupa 2-3 zile sa mai cumpar un pachet tot asa 40 index 30 pe un post 30 pe alt post ... dupa cateva zile repet manevra . Este foarte greu sa dai comentarii pe bloguri de genu "hack" pentru ca nu le accepta nimeni commenturile . As vrea sa aud de la voi daca este daunator ce as vrea eu sa fac , sau daca sa cumpar alt pachet sau la un interval de timp mai mare .

Alexanderioann este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2015
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    28
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Vezi tu, dupa propria mea experienta , backlink-urile cumparate nu sunt prea bune. Google a implementat un nou algoritm care este in contradictoriu cu modul de creare a backlin-urilor folosit de aceste firme. Dupa noul algoritm , multe modalitati de creeare a backlink-urilor iti pot penaliza site-ul si mai rau, te poate scoate definitiv din rezultatele de cautare google.
    Iti recomand , sa te apuci sa iti construiesti tu singur link-urile pe site-uri cunoscute si PR calitativ. In acest fel, esti sigur ca aceste backlin-uri sunt calitative si nu iti vor provoca caderea in Google.
    Recomand de asemenea , sa folosesti tehnica white hat seo , iar daca nu stii ce inseamna poti consulta acest forum .
    Am mai citit mai sus, ca ai vrea sa mergi pe cuvantul cheie "hack" . Iti recomand sa iti promovezi brandul si nu cuvintele cheie. Vezi tu, daca ai 3-4 backlink-uri de la site-uri de page rank mare si cu PR quality foarte bun, automat iti creste Trust Flow-ul la site. Odata ce iti creste trust-flow-ul automat si website-ul tau devine mai calitativ , deci mai afisat in rezultatele de cautare google , decat alte site-uri cu trust flow mic.
    Daca mai ai intrebari , poti sa imi lasi un mesaj in PM.
    Sper ca sfaturile mele te-au ajutat , salutari!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    13th February 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    36
    Putere Rep
    18

Implicit

Este foarte greu sa obti backlinkuri pe siteuri de genul care promoveaza aceleasi "hackuri" ca si mie mai ales prin comentari la postari pentru ca nu le acepta ... ti-am lasat PM

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

iti dau cateva sfaturi:

- atrage backlinkuri pe nisa ta
    - Nu atrage backlinkuri de pe ferme de linkuri
    - nu pune toate backlinkurile odata
    - siteul pe care pui sa fie activ (verifica sa aiba postari cel putin saptamanal)
    - advertorialele sunt cele mai bune (in comparatie cu sitewide, directoare, semnaturi forumuri, comentarii bloguri etc)
    - sa nu te astepti sa ai cresteri mari , adaugarea continutului la tine pe site e mult mai important
    - poti fi exclus din motoarele de cautare daca pari suspect in urma link building-ului

Spor!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Cosmine, citeste si tu regulamentul si ia in considerare faptul ca trebuie sa-l si respecti.
    Prezinta-te aici si apoi mai stam de vorba...

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    iti dau cateva sfaturi:
    ...
    - nu pune toate backlinkurile odata
    Daca anunti un eveniment, de exemplu un concert, o sa pui toate backlinkurile o data. Nu este neaparat ceva rau. In acest caz backlinkurile vor fi toate spre aceeasi pagina.

- sa nu te astepti sa ai cresteri mari , adaugarea continutului la tine pe site e mult mai important
    Daca este vorba de cresteri in SERP, atunci poti sa te astepti la cresteri gigantice, daca esti pe o nisa cu concurenta mica. De exemplu, cu un singur advertorial pentru un anumit keyword am saltat un site din pagina a 13-a in prima pagina.

- poti fi exclus din motoarele de cautare daca pari suspect in urma link building-ului...
    Crede-ma ca trebuie sa faci lucruri mult mai grave decat linkbuilding, fie el si desantat, spamat, de pe site-uri penalizate, pentru a fi exclus din go0gle.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    13th February 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    36
    Putere Rep
    18

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Iti dai seama pentru asta le cumpar sa cresc in SERP . Cam toate nisele respective sunt cautate si e putin greut sa fi pe prima pagina .

mariomihai este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna ziua
    Am un site pentru afacerea proprie, am inceput sa fac advertoriale pe forumuri in domeniu cat de cat, care au PR mare. Totusi concurenta este mare pe domeniul meu,cam cand ar trebui sa vad ceva rezultate?

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de mariomihai Vezi Post
    Buna ziua
    Am un site pentru afacerea proprie, am inceput sa fac advertoriale pe forumuri in domeniu cat de cat, care au PR mare. Totusi concurenta este mare pe domeniul meu,cam cand ar trebui sa vad ceva rezultate?
    Daca spui ca este concurenta mare, e nevoie de multe advertoriale. Eu am avut nevoie de 60+ pentru a duce pe #1 un site vechi de 5+ ani pe o nisa competitiva.
    Daca site-ul e nou, ai grija la urmatoarea regula:
    Numarul linkurilor noi puse intr-o luna catre un money-site nu trebuie sa depaseasca 20% din numarul linkurilor pe care le aveai la inceputul lunii catre acel money-site.

Exemplu: Daca ai deja linkuri din 30 de root domains catre un money-site, nu pune mai mult de 6 linkuri (20% din 30) intr-o luna sau altfel spus pune 1 link la fiecare 5 zile.
    Luna urmatoare avand 36 de linkuri existente, poti sa pui 20% din 36 = 7 linkuri, adica poti pune 1 link la 4 zile.
    Exceptia e atunci cand incepi sa lucrezi la un site nou fara backlinkuri, poti sa ii pui 1 link / saptamana fara sa risti sa-ti fie penalizat ca ai pus prea multe.

Alexanderioann este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2015
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    28
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Domnule dascalescu , de ce nu faceti un topic global cu un mic tutorial despre seo intr-o seara mai libera? Cred ca as avea de invatat destul de multe de la dumneavoastra si sunt sigur ca nu as fi singurul.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumparare domenii
    De GTXR în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th February 2011, 21:06
  2. Cumparare domeniu
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th May 2010, 09:38
  3. cumparare script
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th August 2008, 20:33
  4. RNC - cumparare domeniu
    De misu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 8th September 2005, 12:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •