Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Bloguri mai vechi, inactive

Marcous este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    12th March 2014
    Posturi
    431
    Putere Rep
    24

Implicit Bloguri mai vechi, inactive

De-a lungul timpului am lansat cateva bloguri, nereusind sa ajung cu nici unul la "succes" inca.. De-a lungul timpului insemnand in ultimii 2 ani.

Momentan mai am 3 bloguri active, pe 3 nise separate, de fapt 2 sunt pe nise specifice si unul pe o tema mai generala. Ma ocup aproape exclusiv de cel pe tema mai generala de mai mult de jumatate de an.

Pe celelalte doua am cateva articole, pe unul, si cel mai vechi dintre toate 3 am cateva zeci, iar pe celalalt mai putine. Ideea e ca nu am timp acum sa ma ocup de toate, dar pe viitor ma gandesc sa ma reapuc de cele 2, fiind pe nise care ma pasioneaza.

Sunt in dilema daca sa le pastrez active, adica sa platesc in continuare hostingul pt ele, sau sa pastrez doar domeniul si in momentul cand voi decide sa revin pe unul dintre ele sa cumpar din nou hosting?

Pe de o parte parca imi pare rau de articolele scrise acolo, pt ca sunt scrise de mine, unice, desi nu zic ca ar fi de o foarte mare valoare... Dar ma gandesc ca si faptul ca vechimea unui blog va conta pe viitor (vechimea unui blog se calculeaza si daca blogul nu a fost pus pe un hosting activ, pe toata perioada cand domeniul apartine unei persoane, sau doar daca el este alaturat unui hosting?)

Pe de alta parte, parca imi pare rau de banii platiti degeaba momentan.. am platit pana acum aproape 1 an degeaba, si nu stiu daca are vreun rost sa continui sau nu...

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Sfatul meu este sa le tii active daca intentionezi, intr-un final, sa te ocupi de ele. Sunt mai valoroase daca au fost online tot timpul. Le poti pune pe host shared si nu costa nimic, nu trebuie ca fiecare sa aiba ip propriu, cont de gazduire propriu.
    Un articol pe luna, ca sa nu moara de tot, poti face si tu un efort sa scrii.
    Vechimea unui blog nu este la fel cu vechimea unui domeniu.
    Nimic.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Din proprie experienta te sfatuiesc sa le tii online, chiar daca nu le actualizezi. Eu am avut 2 site-uri inactive timp de 2 ani, le-am "urcat" din nou in urma cu ceva timp, s-au reindexat bine, dar am pierdut toate linkurile spre ele, unele de calitate. Cum spunea Adelin mai sus, pretul pentru a le tine online este incomparabil cu potentiala pierdere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th December 2013, 23:59
  2. ofer 2 bloguri inactive
    De Tyler în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th April 2012, 16:33
  3. Vand 10 linkuri, bloguri vechi, cu trafic, PR1-PR2 - 55 RON/an
    De Consumatorul în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 13th November 2008, 11:16
  4. Rotld si domeniile inactive
    De w!ll în forumul Domenii
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th May 2008, 16:25
  5. Google penalizeaza site-urile inactive?
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th October 2007, 13:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •