Am de facut o baza de date pentru evidena lucrarilor stiinifice cu interfaa de administrare
web . si nu stiu cums e face. Ma puteti ajuta ?
Am de facut o baza de date pentru evidena lucrarilor stiinifice cu interfaa de administrare
web . si nu stiu cums e face. Ma puteti ajuta ?
Baza de date sau administrarea?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca vrei sa folosesti asa ceva, ai optiuni Open Source: Evergreen ILS | Evergreen – Open Source Library Software, Koha - Open Source ILS - Integrated Library System
Daca e proiect sau examen, atunci ar trebui sa-l faci singur, nu ?
.:|:.
daca as stii cum se face , as fi facut.. am mai citit pe net si m-am gandit asa
1. Uz intern extern - adica accesezi cu link sau ip
2. acces si ce drepturi:
-admin-utilizatori-vizitatori
parola sa poata modifica si aduga
vizitatori pot sa citeasca doar
3. Accesul se face pe baza de parola
4. Ce informatii trebuie stocate despre fiecare lucrare
Nr. crt.-data adaugare -Titlu-Autori -detalii(descriere )
Cred ca ar fi bine sa vezi un curs de PHP, sunt cateva online. In principiu e vorba de cateva interogări sql, ori inveti singur, ca tot esti la scoala, ori rogi pe cineva sa-ti faca!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am inteles. ms mult. o sa incerc. ma gandeam ca poate aveti un cod ceva..si modificam ceva pe acolo
Rapsodia, nu mai vorbii aiurea, sau nu mai posta daca nu ai cunostiinta de cauza! Cam in fiecare post iti spui parerea, fara poate sa ai cunostiinta de cauza!!!
Wordpress, iti poate face exact ceea ce ai tu nevoie + ca este un cms destul de sigur + iti ofera multe avantaje.
Deasemenea, poti sa "te joci" cum vrei cu utilizatorii (admin, vizitator, utilizator).
La wordpress, ai custom field, in care inserezi / vizualizezi exact ce doresti.
Da-mi pm cu mai multe informatii si iti arat cat de usor este! NU ai nevoie de cunostiinte avansate in php, mysql, etc...
Colegul nostru se pare ca vrea exact ceea ce ii ofera un wordpress!!! Daca nu stii cum sa folosesti wordpress, nu iti da cu parerea aiurea. Poti sa faci multe lucruri cu wordpress, fara cunostiinte avansate in php!!!
Pt ce mi-ai dat bad post??? Poti sa imi explici????
.biblioteca-digitala.ase.ro/biblioteca/model/index2.asp.drept model asta mi a spus
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)