Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Affiliate CPA Network

emaillist2014 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit Affiliate CPA Network

Sunt mii de retele CPA
    As vrea sa stiu daca sunt persoane care au testat , lucreaza pe asa ceva si au obtinut rezultate.
    Pe forumuri din strainatate circula fel de fel de discutii , multa lume incearca , cumpara trafic din diverse surse ,unii spun ca au ROI de 200%, altii spun ca au bagat 10 000 de usd in campanii de paid traffic si au obtinut 0 conversii.
    Discutiile se poata in general pe : nisa si volumul ei,tipul de trafic(search(direct linking sau landing page)),optimizare cuvinte cheie , numar cuvinte cheie,ppv,display ads,organic, etc
    In afara de retelele CPA , la fel de mult se discuta despre clickbank, amazon si altele de acest gen ,retele care au la baza plata pe CPA sau revenue share.
    Din punctul meu de vedere , exista slabiciuni ale acestui tip de promovare pentru afiliati , care nu pot fi combatute decat f. greu.
    dau un singur exemplu:ce faci daca trackingul nu functioneaza corect?
    n-ai ce face , pierzi conversiile.
    ce faci daca reteaua pune oferta pe pauza iar tu ai comandat display ads 1 luna de zile , nu mai ai posibilitatea sa intrerupi campania de promovare.

Daniel Mocan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    6th September 2010
    Locaţie
    Turda (Cluj)
    Vârstă
    40
    Posturi
    282
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu am folosit CPALead.
    Idea de baza era: utilizatori faceau survey-uri pe site-ul meu, primeau puncte pentru fiecare survey terminat, iar punctele apoi le puteau transforma in vouchere.
    Stiu ca am renuntat la idee dupa ce nu am vazut ca traficul(platit) pe care il aduceam, nu se convertea in utilizatori activi.
    Scriu constant pe Traficant.Ro
    [ex username dane1505]

emaillist2014 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th November 2014
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

merci pentru raspuns.
    sunt surprins ca in romania foarte putini isi incearca stiinta in retelele CPA si chiar nu inteleg de ce.
    e o piata imensa si se pare ca totul depinde de maiestia cu care aduci trafic targetat la un pret care sa acopere costurile si sa dea profit.
    sunt f. putine oferte cpa pentru romania , dar asta nu are nici o legatura se poate aduce trafic pe tarile pentru care sunt valabile ofertele.
    mi se pare disproportionata atentia care se ofera retelelor romanesti (care practic nu exista ) in afara de emag si chiar pentru emag n-am vazut multi afiliati multumiti.
    sau poate ca sunt destui care se ocupa de retele de afiliere , de clickbank , amazon si altele de acest gen , dar nu sunt interesati sa discute pe forumuri de specialitate sau poate ca nu este bine vazuta aceasta activitate pe forumuri , chiar nu inteleg.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pop-up/Pop-under network script
    De dracosu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th July 2012, 11:42
  2. Google Affiliate Network
    De mike07 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th January 2010, 05:48
  3. affiliate network - intrebari
    De ciprian2006 în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th September 2009, 18:06
  4. Google Affiliate Network
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 9th March 2009, 20:57
  5. Digitalpoint Ad-Network (Co-Op)
    De Cristian Mezei în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 05:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •