Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Problema fisier "exe"

Vizualizare arbore

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Florin458 Vezi Post
    gupi-nu e vorba de naivitate,am participat la cateva concursuri care constau in premii gen vacante si alte chestii similare si m-am gandit ca am castigat,desi am fost sceptic,tot l-am descarcat de curiozitate.
    pami-am Bitdefender si am dat scanare prioritara si mi-a spus ca nu contine virusi..
    In concluzie,trebuie reinstalat sistemul.Sper ca pana maine sa nu imi afecteze toate fisierele sau sa provoace alte daune..Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
    Te contrazic si-ti spun si de ce! Ieri am avut de furca din cauza acestui virus! In acest caz chiar fiind vorba de naivitate, fiind o persoana mai varstnica si mai putin familiarizata in ale calculatoarelor (desi are 2 calculatoare in casa de mult timp). Insa pe unul are Avast si pe unul are Bitdefender varianta free pus de mine. E, ce a facut omul...ca asa e cand te mananca undeva! A deschis mailul pe calculatorul cu Avast (pe acela il foloseste mai des) si a patit exact ce ai patit si tu. Nu putea sa vada fisierul. Cum l-a ros curiozitatea, s-a mutat pe celalalt calculator si a deschis si acolo mailul. Aici insa, l-a blocat Bitdefender! Deci ma indoiesc ca nu a zis nimic antivirusul. Posibil sa nu fi observat tu, asta da!

LE: Fisierul este de forma: numefisier.pdf_________________________________.ex e
    Si cum Windows-ul e bou, se tampeste cand vede atatea caractere si nu afiseaza decat .pdf (exact la fix)
    Ultima modificare făcută de Pami; 6th November 2014 la 20:01.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. problema "indexare" linkuri din articole indexate
    De diasomie în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th October 2010, 21:10
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Chemare script php prin <body onload=""> - PROBLEMA
    De CrazyDogster în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2009, 22:24
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •