Nu poate muri... Stiu pe cineva cu cateva pagini gigante care scoatea 1000 de dolari pe zi din plugrush (anunturi +18)... Acum facebook a restrictionat pentru a cere bani pe trafic... era normal... Cam asta se intampla cu tot ce detine putere... MERGE aceasta chestie, va merge pentru ca exista oameni care gandesc si pana se gasesc solutii anti spam se fac bani cu nemiluita... Si eu am faolosit content locker si pot spune ca am busit un server din cauza asta cand functiona perfect... acum degeaba il mai pui. Viralu se facea datorita imaginii... odata ce stirea sau articolul in sine e restrictionat, nu are cum sa se mai faca viral 100%... pentru ca imaginea nu este vizibila. Din cate am citit acum traficul e restrictionat la 30% sau poate mai putin. O pagina intra foarte repede la spam, la fel si site-urile unde se duce traficul... Nu tine faza prea mult daca esti lacom.. cam asa sta treaba. Mult noroc... deja v-am zis prea multe. Pentru alti doritori care nu detin pagini facebook exista grupuri unde puteti da share...se scot bani mai usor decat cu site-uri sau optimizari...