Cand pe o strada sunt 10 magazine de gresie si faianta, al 11-lea se poate deschide fara prea mari probleme. Mergi pe nisa care te pasioneaza, ignora-i pe ceilalti sau incearca sa inveti de la ei.
Cand pe o strada sunt 10 magazine de gresie si faianta, al 11-lea se poate deschide fara prea mari probleme. Mergi pe nisa care te pasioneaza, ignora-i pe ceilalti sau incearca sa inveti de la ei.
Caut cu jingle.ro.
Ceea ce zici tu se aplica la mediul offline nu si online. Acolo unde exista un vad creat pentru o anumita grupa de produse intradevar poti sa-ti deschizi al 11-lea magazin si vei avea clienti, mai ales daca vii cu ceva nou, preturi mai mici, etc. Lumea vine acolo pentru a cumpara din start gama ta de produse, ai toate sansele sa-ti calce pragul si sa-ti cumpere. In online este diferit, nu ai strazi. Trebuie sa te gaseasca ei pe tine si asta prin seo, advertising , etc ... ceea ce implica din start niste cheltuieli si destul de mari pe care nu cred ca e dispus sa le acopere . Omul vea sa castige niste bani in facultate nu sa astepte cativa ani pana ajunge blogul lui sa castige putina autoritate.
Eu as merge pe gaming si m-as axa in special pe review-uri video postate pe youtube. Trafic ai avea din primele luni fara prea mari batai de cap si fara sa investesti bani. Ulterior ti-ai putea diversifica blogul cu un forum, cheat-uri, etc. Pentru monetizare la inceput adsense ulterior spatii de publicitate in cardul site-ului.
Normal ca pentru a prezenta un review video al jocului ai nevoie sa ai instalat jocul respectiv. Avand in vedere ca nu cred ca-ti vei cumpara zeci de jocuri, poti crea review-uri pentru jocurile care sunt disponibile si in varianta demo. Ulterior poti incheia un contract de tip barter cu un distribuitor de jocuri video si in schimbul licentei de joc sa-i oferi spatiu publicitar in site sau chiar un watermark in prezentarea video a jocului.
Mult succes si bafta in facultate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)