Ca sa nu discutam la modul abstract, hai sa luam concret un caz (nu cel mai fericit, voi detalia imediat): infoturism.ro
Portalul asta are asa:
- zona de oferte (categorii, subcategorii, filtre). Daca pagina de oferta se pliaza pe un design responsive, pana ajungi acolo ce faci?
- zona de continut (la infoturism e simplu, poti merge direct pe responsive). In cazul meu, exista si aici: categorii, subcategorii etc pe mai multe niveluri (continente, tari, orase, tipuri de obiective, obiective). Ok, luat fiecare pagina de articol in parte da, se pliaza pe responsive, dar cum ajungi pana la pagina este iar o mare problema si varianta responsive mi-ar impune mult prea multe limite legate de usability.
- zona de comunitate (in lucru la mine, unde sistemul gandit e si el complex). Aici cu ceva efort probabil merge responsive.
Nefiind in tema cu solutiile astea, cu siguranta omit multe alte aspecte (roby09 mentioneaza ceva de imagini si rezolutia lor, nici nu m-am gandit la asa ceva).
Din ce am citit la Tom, versiunea m.site.tld iar e una nefericita (dincolo de costurile de programare, presupune SEO separat, iar pe nisa asta SEO costa o avere, ar insemna sa dublez costurile).

Răspunde cu citat