Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Site din nisa jocuri

Afișare hibrid

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit Site din nisa jocuri

Salutare dragi colegi. Am observat la ponturi domenii ca sunt la mare cautare domeniile din nisa jocuri. Am gasit si eu un nume relativ ok si parca as incerca sa fac un astfel de site. Nu am insa experienta necesara si as dori sa pun cateva intrebari si cred ca acesta e locul potrivit. In primul rand sunt tare curios cum se monetizeaza astfel de siteuri.
    In ceea ce priveste platforma site-ului se poate folosi wordpress sau sunt scripturi special concepute, de fapt intrebarea este care dintre cele doua este mai ok/recomandata ?
    Daca nu se foloseste wordpress, articolele cum se adauga? Pt ca am vazut ca multe persoane cumpara articole din nisa jocuri care, din cate presupun eu, sunt concepute sa ajuta la o pozitionare mai buna.
    Iar o ultima intrebare ar fi legata de optimizare, mai exact cum se face optimizarea (pe scurt, nu in detaliu pentru ca stiu ca este un proces complex.. etc) ? Cuvintele cheie se folosesc la descrierea jocurilor presupun, nu ?
    Multumesc.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    23

Implicit

Ceau Adi,

Am avut si eu in trecut un site de jocuri, am folosit platforma wordpress cu putine modificari la adaugare post/joc, in sensul ca pe langa clasicele campuri din wp admin, am mai pus un cod in fisierul function.php respectiv single.php (ambele fisiere in tema folosita de tine) care imi permitea sa adaug jocul in format .swf sau iframe foarte usor. La partea de seo, optimizare, la wordpress ai o multitudine de optiuni si plugin-uri.

Ca atare, eu iti recomand wordpress

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Plugin wp pentru jocuri myarcadeplugin.com

Script jocuri: avarcade

Retele monetizare:

adsense, epicgameads.com, gamecpm.com, gtburst.com, gamesbannernet.com, si asa mai departe.

Alte persoane cumpara advertoriale despre jocuri pe bloguri nu pe site-uri de jocuri.

La optimizare iti indic sa faci o cautare pe forum ca sa discutat de zeci de ori, important e sa adaugi jocurile pe rand si cu descriere unica.

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

M-am hotărât să încerc să fac pe wordpress însă nu prea găsesc o temă, gratuită dacă se poate și din câte cred, am nevoie și de niște pluginuri nu ? De asemenea vreau să mai întreb cam câte jocuri pe zi ar trebui adăugate precum și câte cuvinte ar trebui să aibă descrierea.
    Mulțumesc frumos.

Zoly este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    1st June 2013
    Locaţie
    Potcoava
    Posturi
    107
    Putere Rep
    24

Implicit

Pt wordpress gasesti aici plugin: Home | MyArcadePluginMyArcadePlugin
    Tema gasesti aici: GalleryGames - Free WP Arcade Theme - MyArcadePlugin
    Sau cauti pe google

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am avut mai multe websiteuri de jocuri, ce e drept, cu unul singur am ajuns la performante acceptabile, aproximativ 200e lunar din adsense, rummyaffiliate, si inca un program cpc la care nu mai retin numele, ceva cu arcade. Iti recomand sa imbini toate aceste forme de advertising pentru venituri mai bune. Si din vanzarea de backlinks mai poti face ceva banuti, am observat ca pe nisa jocuri inca mai merge cu backlinks sitewide.

Ca si script, am folosit wordpress de cateva ori, fara rezultate prea bune. OnArcade mi-a parut cel mai potrivit. Ii poti creea o tema custom destul de usor si arata foarte bine ca script.

O recomandare din partea mea, atunci cand incepi un site nu face greseala sa adaugi de la inceput multe jocuri apoi sa il abandonezi. Eu am adaugat la un site ~100 jocuri apoi am uitat de el si a stagnat luni de zile. Pune continut treptat, din ce in ce mai mult dar asigura-te ca alegi o nisa unde ai continut disponibil pentruba adauga in fiecare zi. Eu m-am lasat pacalit de nise precum: "jocuri cu atv" unde nu ai mai mult de 40-50 jocuri, sau "jocuri cu mario" unde sunt putin peste 100. Asadar, dupa ce le adaugi pe toate stagnezi. Iti trebuie un site care sa aiba continuitate.

Nisa de jocuri este destul de greoaie. Multi lupta sa ajunga primii ai cei mai mari din nisa au retele mari de websieuri, deci va fi dificil sa te pui cu ei. Deasemenea multi vor incerca sa iti puna bete in roate, deci, fi atent la ce backlinks nedorite primesti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar site - nisa jocuri
    De N.Paul în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th January 2014, 08:32
  2. Site nisa jocuri
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th May 2012, 23:30
  3. Vand site nisa jocuri
    De edy12006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4