Sa-l promovezi? In primul rand gandeste-te ca aduna singur foto si texte... Apoi promovarea la fel ca la celelalte, seo linkuri etc. Eu am unul facut de mine de la zero in php si are spatii pentru publicitatea google (pe dimensiuni). Mai trebuie sa-i fac url rewrite dar asta e nimic... Sa-l administrezi? Pai doar aprobi anunturile si faci back-up la baza de date.
Ai grija la alegerea domeniului sa te ajute cu google, apoi directoare etc. Daca vrei suport si dezvoltare ulterioara pot sa-ti asigur. Daca vrei sa-l vezi pot sa-l pun pe un server sa vezi cum este.
E adevarat ca sunt astea mari dar eu am o afacere in care verific sute de postari de anunturi si vad ca sunt servite de google sute de alte site-uri pe mii de cautari. Problema e cum ajungi dupa astea 2 mari, nu ca exista ele. Daca muncesti si ajungi dupa cele doua mananci o paine buna? Eu zic ca da.
Ca sa-ti cunosti concurenta eu am in baza mea de date 900 de site-uri de anunturi romanesti functionale. Pentru ca esti la inceput asta este concurenta ta. Esti descurajat? Sa nu-ti faci probleme, 90% din ele exista si atat, nu fac eforturi constante de inaintare.
Ce zici mai vrei site de anunturi?

Răspunde cu citat