Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Cum obtin sitelinks

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

Implicit

Sitelinks le poti seta singur din Webmaster tools.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

edy12006 pentru ce dai negative? Vad ca tu peste tot dai daca nu-i convine tie ceva. Eu asa trebuia sa fac? Sa-ti dau tie negativ ca spui o parere?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    edy12006 pentru ce dai negative? Vad ca tu peste tot dai daca nu-i convine tie ceva. Eu asa trebuia sa fac? Sa-ti dau tie negativ ca spui o parere?
    Florea, la mine in dreptul fiecarui post scrie asa: "Te-a ajutat acest post? Yes | No". Nu scrie nicaieri de reputatie sau altceva, la tine e alta varianta de forum?

Am dat negativ pentru ca nu m-a ajutat cu nimic postul cu "frate...." si nu inteleg de unde erai asa revoltat. Era vorba de sitelinks, nu stiam ca exista sitelink separat pentru domeniu sau pentru un cuvant pe care rankezi. Probabil sunt eu mai prost, mea culpa.

Nu fac exces de butoanele alea, dar le folosesc destul de frecvent. Nu inteleg cu ce te deranjeaza asta si de ce tii atat de mult la bara aceea de reputatie. Liniutele alea se castiga in timp in functie de utilitatea raspunsurilor tale. Si eu iau des, daca nu chiar zilnic o gramada de minusuri si nu ma afecteaza cu nimic. Capul sus!

Si scuze de offtopic. Poate sterge un moderator ambele posturi daca e cazul. Multumesc!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    Cum pot obtine pentru mai multe cuvinte in cautari sitelinks?
    Trebuie sa ai loc 1 pe o cautare (importanta, nu long tail), pentru o perioada de minim 1 luna. In momentul ala iti apar site-links in serp si in wmt, indiferent ca pe alte cautari esti pe 2 sau 3.

In wmt poti sa elimini din ele, ca sa-ti dea (afiseze) altele. In wmt iti apar doar daca ai prins loc fruntas ( 1 pe cautare medie, 1-3 pe cautare importanta).

Site-links sunt link-urile cele mai "dese" din site/pagina respectiva, sau cele mai importante. De aceea google te lasa sa stergi din ele in wmt, in cazul in care nu-ti afiseaza ce vrei tu sau el considera "termeni si conditii" important
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    29

Implicit

Putin conteaza reputatia, dar tu le dai al toti negative ca asa vrei tu :-j. Cum sa te creada google "king" cum ai spus. Daca ai un domeniu exemplu ghorghe.ro cu cine mai concurezi tu? Cu nimeni. Poate sa fii nebun sa fie un domeniu X si tu sa ei tot acelasi nume sate bati cap in cap cu ala. E logic dupa un anumit timp sa-ti ofere sitelinks daca ai facut ceva linkuri utile si ai unele categorii, articole citate. Da nu cum zici tu. Cum a mentionat Tom se pot elimina cele care sunt nefolositoare, dar nu iti poti da tu site-link din Wtools cum au mai zis altii. Asta e parerea mea. Daca nu te ajuta nu vota cu negative..exact ai facut si cu articolul legat de TSu... daca tie nu ti-a folost dai negativ... :-j

Si mai e o chestie care se pare ca ar da roade. Poti sa faci sute de linkuri daca nu e click pe articole nu urci si asta cuprince social, preluari, articole etc. Daca stie cineva mai multe sa scrie

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Putin conteaza reputatia, dar tu le dai al toti negative ca asa vrei tu :-j. Cum sa te creada google "king" cum ai spus. Daca ai un domeniu exemplu ghorghe.ro cu cine mai concurezi tu? Cu nimeni. Poate sa fii nebun sa fie un domeniu X si tu sa ei tot acelasi nume sate bati cap in cap cu ala. E logic dupa un anumit timp sa-ti ofere sitelinks daca ai facut ceva linkuri utile si ai unele categorii, articole citate. Da nu cum zici tu. Cum a mentionat Tom se pot elimina cele care sunt nefolositoare, dar nu iti poti da tu site-link din Wtools cum au mai zis altii. Asta e parerea mea. Daca nu te ajuta nu vota cu negative..exact ai facut si cu articolul legat de TSu... daca tie nu ti-a folost dai negativ... :-j

Si mai e o chestie care se pare ca ar da roade. Poti sa faci sute de linkuri daca nu e click pe articole nu urci si asta cuprince social, preluari, articole etc. Daca stie cineva mai multe sa scrie
    Prietene, te bate limba romana!

Daca nu era ok sa dai negativ, atunci era un singur buton cu Yes, cum e la facebook. Eu ma retrag, cearta-te singur.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum obtin PageRank mare?
    De cris în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th July 2013, 01:41
  2. Sitelinks
    De Serban Cristian în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 18th August 2011, 12:19
  3. cum obtin drept de autor pentru un program
    De daniweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1