Sitelinks le poti seta singur din Webmaster tools.
Sitelinks le poti seta singur din Webmaster tools.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
edy12006 pentru ce dai negative? Vad ca tu peste tot dai daca nu-i convine tie ceva. Eu asa trebuia sa fac? Sa-ti dau tie negativ ca spui o parere?
Florea, la mine in dreptul fiecarui post scrie asa: "Te-a ajutat acest post? Yes | No". Nu scrie nicaieri de reputatie sau altceva, la tine e alta varianta de forum?
Am dat negativ pentru ca nu m-a ajutat cu nimic postul cu "frate...." si nu inteleg de unde erai asa revoltat. Era vorba de sitelinks, nu stiam ca exista sitelink separat pentru domeniu sau pentru un cuvant pe care rankezi. Probabil sunt eu mai prost, mea culpa.
Nu fac exces de butoanele alea, dar le folosesc destul de frecvent. Nu inteleg cu ce te deranjeaza asta si de ce tii atat de mult la bara aceea de reputatie. Liniutele alea se castiga in timp in functie de utilitatea raspunsurilor tale. Si eu iau des, daca nu chiar zilnic o gramada de minusuri si nu ma afecteaza cu nimic. Capul sus!
Si scuze de offtopic. Poate sterge un moderator ambele posturi daca e cazul. Multumesc!
Trebuie sa ai loc 1 pe o cautare (importanta, nu long tail), pentru o perioada de minim 1 luna. In momentul ala iti apar site-links in serp si in wmt, indiferent ca pe alte cautari esti pe 2 sau 3.
In wmt poti sa elimini din ele, ca sa-ti dea (afiseze) altele. In wmt iti apar doar daca ai prins loc fruntas ( 1 pe cautare medie, 1-3 pe cautare importanta).
Site-links sunt link-urile cele mai "dese" din site/pagina respectiva, sau cele mai importante. De aceea google te lasa sa stergi din ele in wmt, in cazul in care nu-ti afiseaza ce vrei tusau el considera "termeni si conditii" important
![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Putin conteaza reputatia, dar tu le dai al toti negative ca asa vrei tu :-j. Cum sa te creada google "king" cum ai spus. Daca ai un domeniu exemplu ghorghe.ro cu cine mai concurezi tu? Cu nimeni. Poate sa fii nebun sa fie un domeniu X si tu sa ei tot acelasi nume sate bati cap in cap cu ala. E logic dupa un anumit timp sa-ti ofere sitelinks daca ai facut ceva linkuri utile si ai unele categorii, articole citate. Da nu cum zici tu. Cum a mentionat Tom se pot elimina cele care sunt nefolositoare, dar nu iti poti da tu site-link din Wtools cum au mai zis altii. Asta e parerea mea. Daca nu te ajuta nu vota cu negative..exact ai facut si cu articolul legat de TSu... daca tie nu ti-a folost dai negativ... :-j
Si mai e o chestie care se pare ca ar da roade. Poti sa faci sute de linkuri daca nu e click pe articole nu urci si asta cuprince social, preluari, articole etc. Daca stie cineva mai multe sa scrie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)