Pai deja exista asa ceva si in Romania. Si sunt destule!
Apropo, nu ai voie sa folosesti pozele de pe facebook-ul altora in scopuri comerciale, asta in cazul in care ca nu stiai.
Cand am despre "clona a facebook-ului" faceam referire la faptul ca nu mai e necesar sa mai faci inca un site special dedicat (de orice gen ar fi el) pentru ca ai in sine, pe facebook, o tona de pitipoance si cocalari. Practic e cea mai mare baza de date existenta din lume (si din Romania, implicit). Ce te-ar face sa intri pe un alt site necunoscut, cand deja ai pe facebook la dispozitie toate pozele cu cocalari si pitipoance posibile, pagini de facebook care trateaza acest aspect, etc., etc.
Daca vrei sa faci ceva cu cap, atunci vino cu o idee noua ... 9gag, "marlani", "meme-uri romanesti"? Sincer acum, tu ai dezvolta asa ceva de tot faci aceasta recomandare? Raspunde-mi sincer! 

Postat în original de
iasivezi
Nu cred ca ai inteles la ce tip de site m-am referit..
E vorba de un site gen 9gag, thechive.com sau marlani, in care postezi meme-uri romanesti, fotografii cu cocalari si pitipoance vanate de pe facebook etc. Sau sa existe varianta in care userii sa incarce continut.
In niciun caz o copie a facebook..

Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)