Am si eu un site pe o platforma antica si necunoscuta ce nu mai poate fi updatata si doresc sa mut site-ul pe un wordpress. Am Aproximativ 200 pagini (articole) si dureaza ceva pana le pun pe site-ul nou si nu doresc sa las site-ul gol prea mult timp. Nu stiu cu ce se mananca worpress, dar probabil ca o sa ma adaptez. Ma gandeam sa fac inainte tot site-ul pe un alt domeniu fara sa public articolele si apoi sa il mut pe domeniul principal si sa le public. Este posibil?
Daca da cum pot face acest lucru?
Daca cineva doreste sa ma sfatuieasca sunt dispus si sa ofer ceva bani (nu prea multi ca nu am buget pentru asa ceva).
Nu ma supar nici pentru sfaturi gratuite
Inca nu am inceput si probabil imi va lua ceva pana voi trece toate articolele, dar ceea ce doresc este sa stiu daca se poate face si in mare cum, ca sa nu o gresesc de la inceput si ca sa stiu daca ma apuc sau daca raman cu relicva mea.
Pentru detalii voi vorbi cu cei care doresc sa ma ajute (cu sau fara bani) cu mentiunea ca acestia trebuie sa scrie, in PM, daca este gratuit sau nu si in varianta doi cat anume costa serviciile lor.
Pentru sfaturi gratuie puteti posta in acest topic (daca doriti) ca poate mai sunt si alte persoane care sunt interesate de acest subiect.
Va multumesc!