Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Optimizare Site

Afișare hibrid

gabau86 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Optimizare Site

Salut,

De curand am inceut sa citesc ghidul SEO al celor de la Google si am cateva nelamuri, daca ati putea sa ma ajutati ar fi ideal.

1. Cf. ghidului trebuie sa folosesc Meta Descrieri diferite pentru fiecare pagina a site-ului. Cum fac asta pe platforma wordpress ???
    2. Cf. ghidului trebuie sa folosesc titlu diferit pentru fiecare pagina a site-ului. Cum fac asta pe platforma wordpress ???
    3. In primele pagini (pag.9) am gasit urmatorul sfat: "Create a simple directory structure". La ce se refera ???
    4. Cum pot rescrie url-urile din dinamic in static.

Toate aste informatii as vrea sa le folosesc pe site-ul http://i-gadget.ro daca aveti si alte sfaturi sunt bine venite.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

1) Instaleaza plugin-ul WordPress › All in One SEO Pack « WordPress Plugins si la fiecare postare sau pagina o sa-ti apara in partea de jos casuta pt titlu, descriere, keywords

2) vezi raspunsul de mai sus

3) Adica sa fie usor de navigat intre paginile site-ului, sa nu fie incalcit. Dar in wordpress asta-i deja facut, datorita categoriilor si tag-urilor. Practic, dupa homepage, urmatorul nivel il reprezinta categoriile, sa zicem, in care-s grupate toate articolele. Deci, practic, structura ar fi pe 3 nivele, usor de navigat. De pe homepage poti ajunge pe orice categorie si de pe o categorie ajungi la articolele ei sau iar pe homepage. Ceva de genul: Theme Pyramids

4) La Settings->Peramlinks poti pune cum vrei tu sa apara (doar url-ul articolului, .html sau nu, sa aiba si categoria in url sau data postarii, id-ul, etc)
    Signatura lipsa

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De la incepator la incepator
    Ca sa fie mai simplu, eu iti voi spune ce ai deja:
    1,2,3,4.
    Ai deja instalat All in one SEO pack.
    Titlurile vor fi din start diferite pentru ca nu vei publica acelasi articol sau aceeasi pagina de 1000 de ori. Fiecare pagina si fiecare articol are propriul titlu.
    Pentru metadescrieri completezi campul special adaugat de plugin-ul de SEO in pagina de editare articol/pagina.
    In Wordpress te limitezi doar la forma legaturilor permanente si o lasi asa cum este acum. O schimbi doar dupa ce intelegi forte bine lucrurile si stii ce vrei sa faci. La fel si cu structura categoriilor.

LE. Pana sa scriu eu, ai primit deja un raspuns

gabau86 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    40
    Posturi
    167
    Putere Rep
    25

Implicit

ok. Multumesc frumos pentru sfaturi. o sa aprofundez mai mult ghidul si daca o sa fie nevoie o sa revin cu noi intrebari.

smbdstopme este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    22nd March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    37

Implicit WordPress SEO

Citat Postat în original de gabau86 Vezi Post
    ok. Multumesc frumos pentru sfaturi. o sa aprofundez mai mult ghidul si daca o sa fie nevoie o sa revin cu noi intrebari.
    Salut Gabi! Mie cel mai bun plugin de acest gen mi se pare WordPress SEO. In link-ul meu ai o documentatie foarte bine pusa la punct (plus restul site-ului cate te va ajuta odata ce vei termina de citit pdf-ul de la Google). Modul de functionare este cam acelasi cu All in one seo pack dar eu consider ca este cu mult peste cel din urma (cel putin ca user experience).

Iti recomand sa citesti cateva review-uri: WordPress SEO vs All in One SEO Pack si iti vei da singur seama care este cel mai bun, cel putin din punctul tau de vedere.

Numai bine!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare site ajutor: vreau sa imi optimizez site-ul cine ma ajuta
    De Oana Banita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th May 2011, 18:20
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 19th November 2010, 19:34
  3. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 14:43
  4. Optimizare site !!
    De onshop în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 22nd March 2007, 22:00