Dupa cum poti vedea din exemplele lui, si dupa cum s-a spus si mai sus, foloseste niste soft-uri de rescris articolele in engleza. Respectivele soft-uri functioneaza prin inlocuirea cuvintelor dintr-un text cu sinonime. Cauti pe Google "spin articles" sau "rewrite articles tool" sau "rewrite paragraph tool" si vei gasi raspunsul. Exista si astfel de soft-uri foarte scumpe, care se lauda ca fac minuni. Eu nu iti recomand asa ceva pentru ca:
- textul devine de necitit pentru orice utilizator, fiind scris intr-o engleza imposibila (de 10 ori mai rau decat traducerea automata cu Google); chiar daca nu te intereseaza utilizatorul, la prima verificare manuala a site-ului vei fi penalizat sever.
- textul nu poate fi rescris corect decat foarte greu si, practic, nu se merita - spun asta in calitate de cunoscator bun al limbii engleze. Eu pot rescrie relativ usor un articol dintr-o engleza buna intr-o engleza mai mult decat decenta si cu procentaj 80-100% original, insa imi este aproape imposibil sa corectez un text "invartit" de un astfel de program.
- textul devine rapid inutil pentru ca daca altcineva cere articole tot pe o nisa similara, inevitabil va primi si articole similare 90% cu ale tale - numarul sinonimelor este limitat si implicit numarul combinatiilor de text devine limitat. Daca vrei text ca sa promovezi un site prin metode SEO, nu te baza pe asa ceva, e o porcarie.

Răspunde cu citat