Da, cred ca ai dreptate numai ca se lauda ca folosesc nu stiu ce metrici si ce date pentru acuratete sporita.
Nu stiu daca sa rad sau sa plang in acest moment. Am facut analiza intre tool-uri acum
Iata ce am descoperit.
- Link detox gaseste linkurile de pe top66 ca fiind cu risk si este indicat sa le scot (motiv: potential virus, malware, etc)
- Pe de alta parte cognitive seo zice (tot despre top66) la link authority "average" iar la domain authority "high"
Pe mine unul ma induce in eroare rau de tot. Adica link detox zice una iar celalalt tool zice alta. Sunt directii total diferite.
Asa ca, la fel cum ziceam un pic mai sus cred ca am sa iti dau dreptate si am sa dau disavow la linkurile de pe .com (din directoare) mai ales ca pe unele tot scrie "your ads here - only 0,8$" si am sa cumpar cateva domenii pe care am sa postez articole unicate pentru ca mai apoi sa pun linkuri catre mine (si intre ele daca nu e o idee rea).
Inca ceva ce as vrea sa intreb. E nasol un link in footer? Pentru ca acesta se repeta pe toate paginile si poate sa fie un motiv de penalizare ma gandesc (indicat ar fi sa dau disavow la domain:numedomain.tld ?)

Răspunde cu citat