Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu stiu daca e cel mai cunoscut dar parerea mea e bursadedomenii, sper sa nu gresesc.
Serban Cristian, nu am nici o experienta in nise. Vechiul detinator a lucrat mult cu stig.ro (are multe test drive-uri realizate special pentru stig.ro si o pagina de facebook cu 200 de like-uri stigdotro deci cred ca a muncit, mai ales ca articolele se indexeaza foarte rapid pe google).
-pe bursa este 3k nu 19k, in plus nu aproba nici un administrator anunturile sau suma, cred ca esti un pic confuz...
-toate articolele se indexeaza foarte rapid in google
-200 likeuri ? wow![]()
Stai oleaca ca vorbim limbi diferite.
Pagina de facebook cu 200like nu valoreaza mai nimic.
PR nu s-a pierdut ca nu s-a facut pr update.
N-a avut 200 de lei sa il ia de tot sau 50 lei sa-l mai prelungeasca un an, dar situl e valoros?
E valoros cum, daca nu faci 50 lei din el sa-l prelungesti?
Cel mult numele de domeniu poate valora ceva, dar e suma de 3 cifre in lei.
Mult succes.
P.S. Pe bursa de domenii pui tu ce pret vrei, nu ti-l modereaza nimeni. E ca la piata, poti vinde rosiile cu 50E/kg, e treaba ta, dar nu ti le cumpara nimeni
Edit: Pagina de facebook nu valoreaza mai nimic din pucntul meu de vedere, dar vad ca il impresioneaza pe kidu. Poate i-o vinzi separat, faci 3k asa![]()
Retired
eram usor ironic![]()
Nu are cautari exacte suficiente ca sa ma intereseze![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)