Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
@Paul - Atata timp cat ai cedat domeniul de buna voie nu ai ce mai face. Cel care la primit poate spune ca i l-ai donat si ca acum tu te-ai sucit si ca vrei xxx pe el. Ceea ce conteaza este faptul ca nu te-a fortat nimeni sa cedezi domeniul, ai facut-o de buna voie in consecinta cel care il detine nu poate fi acuzat de ninic. Data viitoare fii mai cu bagare de seama.

Este ca si cum ma inteleg eu acum cu proprietarul si-o-pi-di-a sa-mi transfere domeniul si scriptul [fara contract] si ca ii dau eu dupa ce mi-l transfera 100K euro. O data ce l-am primit [atata timp cat nu exista un arbitru] este al meu fara sa mai fie necesara o alta procedura. Simpla posesie imi confera dreptul de proprietate.

Succes!
1. Donatiile de la o anumita valoare in sus sunt valabile doar daca se fac in fata notarului.
2. Posesia ii confera posesorului doar o prezumtie RELATIVA de proprietate care poate fi rasturnata. Daca iti bag mana in buzunar cand nu esti atent si iti iau telefonul, adica intru in posesia acestuia, nu inseamna ca devin si proprietarul lui.