Salut haos,
Pana sa citesc postul tau am reusit sa le marchez pe toate " ca remediate". Are ceva daca nu le-am pus si in robots.txt ???
Salut haos,
Pana sa citesc postul tau am reusit sa le marchez pe toate " ca remediate". Are ceva daca nu le-am pus si in robots.txt ???
Pai si nu le pui acum? Ce te retine?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pai, acum unde le gasesc ????
Lasi asa deocamdata si daca revine salvezi si tu lista si reiei pasii.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
ok. multumesc de sfaturi.
Salut din nou,
De ceva vreme am inceput iar sa inregistrez erori 404, insa acum e diferit fata de cele anterioare. Am atasat si un print screen sa vedeti si voi. Ce parere aveti ???Ataşament 3053
Marcheaza-le pe toate ca remediate si urmareste cateva zile daca reapar.
Imediat cum observi o eroare de accesare verifici ce este cu ea.
Prima oara te asiguri daca pagina eceea exista sau nu la tine in site. Daca exista, asigura-te ca este accesibila. Daca nu exista verifica de unde a luat-o Google si remediaza problema.
Acolo apar paginile care din diverse motive (temporar) nu pot fi accesate de crawlerele Google, sau pagini inexistente dar catre care exista link la tine in site sau sunt trecute in sitemap...
Nu astepta sa se stranga 878 de erori pentru a le rezolva...
Spor la treaba!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)