Va-si fi recunoscator daca ma ajutati sa rezolv un mic puzzle in care m-am bagat.
Am un site de agentie imobiliara din 2004 (pe numele firmei, adica eurotop invest.ro), cum nu era un nume care sa spuna ceva fiind o firma noua.. in 2006 am luat imb.ro si am facut redirect pe el.. parea o decizie buna atunci, dupa care in oct 2012 am luat un emd apartamentebucurestiinoi pe care am facut redirect 301 de pe ambele domenii anterioare, si am schimbat si site-ul cu o tema cumparata si modificata de cineva.. emd-ul a primit PR 3 de la celelalte, dar nu exceleaza in pozitionari (nici macar pe variatiile de cuvinte din emd), nu il vad prea bine cu update-urile google, mai ales ca am obs ca in cautari e o agentie care apare langa sau peste mine la cuvintele domeniului emd. Simt ca trebuie sa iau o decizie si poate e mai bine renunt la 2 domenii ro din 3 si sa raman cu unul si bun.
Dar nu stiu daca asta e cea mai buna solutie, eu asi alege imb-ul, cu numele firmei poate ii fac o pagina de prezentare (mai ales ca am 2 activitati total separate pe firma asta) si emd-ul sa-l uit.
Trebuie specificat ca toate modificarile nu le-am facut eu personal, am avut o persoana care s-a ocupat. Nu ma pricep la web design sau programare.
Merci