Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Nelamurire subdomeniu sau folder ?

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de CezarAdrian Vezi Post
    Tom ,,Daca nu va lasati numele in casuta de comentarii, sau daca nu scrieti nimic, user-ul respectiv nu va afla de la cine a primit (indiferent ca reputatia a fost pozitiva sau negativa).'' Imi apare doar ,,(275 punct(e) în total)" in control panel si orele la care am primit aceea reputatie pentru care tanjesc unii. Daca reputatia era direct proportionala cu vreun mare beneficiu si nu un numar pe un monitor fara prea mare importanta da poate ma interesa sa primesc mai multe pareri pozitive sau cum sunt numite. Nu am nimic impotriva daca iau negative sau pozitive asa ca esti liber sa iei o decizie dandu-mi pozitiv sau negativ ( zici ca e test de sarcina ) Aveam o intrebare la care aveam o nelamurire, probabil niste useri au apreciat intrebarea pusa si nu prea inteleg de unde ofticarea asta din partea ta ( nu vreau sa par nesimtit ). Si pana la urma de asta e un forum pentru a pune intrebari si a primi pareri/raspunsuri si am apreciat userii care mi-au raspuns ( daca nu e vreo problema poate am sa le dau si eu pozitive) daca tii mortis iti pot da si tie nu e asta o problema. Nu credeam ca o sa se ajunga la o asa discutie mai ales ca subiectul abordat de mine daca urmaresti si alte forumuri/bloguri din strainatate este dezbatut in zeci de topicuri care au si 20-30 de pagini ca discutii si nu prea sau ajuns la concluzii multumitoare sau foarte clare.
    Revin cu o intrebare asta daca nu este considerata ca a mai fost pusa pe undeva pe forum si sper sa nu primesc pozitive)
    Si daca sa zicem prin absurd aleg ca pe domeniul principal sa dezvolt un site de tutoriale sa zicem iar pe subdomeniu las acel mini-site despre cresterea iepurilor. Imi afecteaza in vreun fel credibilitatea siteului principal ? daca subdomeniile sunt considerate de google site-uri complet diferite dupa cum stim.
    Nu poti primii reputatie pentru "intrebare"))) Anyway, nu mai conteaza.

Ce treaba au iepurii cu credibilitatea? Daca scrii despre ozn-uri te ajuta la credibilitate?

Fiind doar 2 nise, sfatul meu e sa le faci separat (site-uri separate), dar domeniul nu prea ajuta. Pe viitor le poti combina, macar sa faci unul autoritar.

Fa-ti 2 bloguri, pt inceput, si vezi cum te descurci cu scrisul, traficul, si in timp, te decizi.

omul-priceput.ro/iepuri nu suna ok, si nu e brandabil. Adica toata autoritatea de care vb aici, tine de domeniu principal, care mie nu-mi place.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

CezarAdrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th April 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Atunci astept 2 negative sa nu mai fie discutia asta off care nici nu ma afecteaza dar nici nu ma ajuta cu nimic. Atunci am sa revin la ideea initiala. Multumesc de raspunsuri si de timpul acordat. O zi buna.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SFAT: Subdomeniu sau folder?
    De Hapiuc Robert în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 56
    Ultimul Post: 10th April 2015, 14:07
  2. Mutare domeniu pe folder
    De MarianG în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th January 2013, 22:42
  3. cum creez http://sub-subdomeniu.subdomeniu.domeniu.ro ?
    De Cika-Bum în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th December 2010, 03:17
  4. Upload un folder intreg
    De CristiC în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th November 2008, 14:42
  5. folder virtual parolat
    De alfie în forumul Server side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th March 2008, 10:27

Permisiuni postare