O parte sunt traduse, dar este posibil ca in unele sa fie pastrata si structura originalului. Daca as reedita articolele cu pricina as avea vreo sansa sa ies din penalizare?
O parte sunt traduse, dar este posibil ca in unele sa fie pastrata si structura originalului. Daca as reedita articolele cu pricina as avea vreo sansa sa ies din penalizare?
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Daca e penalizare nu o sa scapi prea curand...
Pacat... pai si care e solutia? Abandon si sa incep altul ferindu-ma de greselile pe care le-am facut? Sau multa rabdare si munca pana revin cu asta?
Asta se pare ca s-a intamplat multora, inclusiv mie. Pe 3-4 noiembrie a fost un update Panda care a ridicat multe bloguri. Pe 21 a fost alt update, desi multa lume a semnalat ca traficul a inceput sa scada incepand cu 19 noiembrie.
Eu tot ce am castigat pe 4 noiembrie, am pierdut pe 19. Nu am nimic in plus si nici in minus fata de 3 noiembrie.
Cat despre wp-includes in robots, asa vine wordpress default si nu cred ca e vreo problema. disallow inseamna noindex, dar asta nu inseamna ca Google nu poate parsa.
Din cautarile google referitoare la problema ta, ce vad in comun la alte posturi e modificarea fisierului robots.txt. Sau personal de catre tine, sau ai instalat/modificat pluginul XML Sitemap generator ?
Daca in setarile XML Sitemap ai activa optiunea urmatoare, e foarte important sa nu ai si fizic un fisier robots.txt.
Add sitemap URL to the virtual robots.txt file.
The virtual robots.txt generated by WordPress is used. A real robots.txt file must NOT exist in the blog directory!
Una dintre solutiile care se pare ca au mers pentru altii, mai jos. Insa aceasta linie in plus adaugata e posibil sa iti afecteze functionarea unor pluginuri (aici e mai mult o banuiala a mea )
Cel mai bine, citeste topicul complet Google GroupsHi Rijo,
I didn't remove my robots.txt file. I just inserted the line:
Disallow: /wp-app.php/service
My robots.txt file is now (completely):
User-agent: *
Disallow:
Disallow: /wp-app.php/service
Sitemap: http://www.localseoireland.ie/sitemap.xml.gz
My SERPs aren't back yet but at least there are no crawl errors appearing in Webmaster Tools so hopefully I will re-appear within the next week or so. I thought I had been hit by Penguin as well to be honest!
Hopefully it all sorts itself out.
Good luck!
Regards,
Sean
E bifata optiunea, dar e asa de cand lumea. Incerc sa o debifez sa vad ce iese. Multumesc de raspuns.Daca in setarile XML Sitemap ai activa optiunea urmatoare, e foarte important sa nu ai si fizic un fisier robots.txt.
Add sitemap URL to the virtual robots.txt file.
The virtual robots.txt generated by WordPress is used. A real robots.txt file must NOT exist in the blog directory!
Inainte sa debifezi, verifica daca ai in root fisierul robots.txt. Daca NU ai fizic fisierul, atunci nu are rost sa dezactivezi optiunea aceea si incearca cealalta varianta, sa adaugi linia aceea cu Disallow: /wp-app.php/service
Un mic update.
Ce am mai facut intre timp:
- am reactualizat 95% din articole
- am pus toate link-urile externe pe "nofollow"
- am redus din keyword stuffing-ul unor articole..
De eroarea din webmaster tool nu am scapat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)