Cum reiese si din titlu as dori sa stiu daca exista vreun program sau ceva sa mi arate ce template foloseste un anumit website.
Cum reiese si din titlu as dori sa stiu daca exista vreun program sau ceva sa mi arate ce template foloseste un anumit website.
pentru wordpress
whatwpthemeisthat.com
Sau uita-te in codul sursa si incearca sa gasesti footprints.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
mai este un topic deschis pe același subiect.
http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...site-ul-x.html
Era postat în aceeași categorie dar pe pagina 4. Data viitoare poți folosi funcția search. Până atunci îți recomand să citești și topicul pe care ți l-am dat !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@N.Paul nu inteleg de ce mi ai dat calificativ negativ... Eu n am pomenit nimic de wordpress.
@N Paul, daca ti-as da si eu un negativ pentru ca taxezi aiurea un user care posteaza in sectiunea dedicata incepatorilor, ce zici, te-ai inrosi la loc?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu ți-am dat calificativ negativ ci doar am notat postul folosind ”Te-a ajutat acest post ? ”. Întrebarea mi se pare foarte ciudată. Dacă este temă wordpress atunci o poți afla folosind acele tool-uri de mai sus, iar dacă nu este wordpress poți încerca o căutare cu un segment din codul css sau după imagine din google images. Alternative există și s-au mai discutat pe acest forum
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@N Paul, pentru ce crezi ca a fost deschisa sectiunea pentru incepatori? Nu cumva pentru a avea si ei un loc unde sa poata pune intrebari carora tu, ca avansat, poate nu le vezi rostul?
Nu cred ca te obliga nimeni sa nu ocolesti topicurile aflate in aceasta sectiune. Asa-i?
@N Paul - Toti s-au nascut invatati.... e bine ca mai sunt oameni cumsecade in comunitatea asta totusi. In fine, ms oricum si pt acel link deoarece mi-a fost de folos.
Big thanks Robyroy
Slut sunt incepator si nu stiu unde sa caut in css, cum mai exac aflu ce script cms foloseste un site?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)