Imi puteti zice cum pot accesa domeniul meu pe rotld, am incercat mainainte iar parola nu a fost buna ( am folosit parola de la contul de pe hostico, de acolo am domeniul ). Am cerut sa recuperez parola iar eu au trimis email la **@hostico.ro
Imi puteti zice cum pot accesa domeniul meu pe rotld, am incercat mainainte iar parola nu a fost buna ( am folosit parola de la contul de pe hostico, de acolo am domeniul ). Am cerut sa recuperez parola iar eu au trimis email la **@hostico.ro
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
daca rotld a trimis mail la **@hostico.ro , inseamna ca el e propietariul.. tu cred ca ai domeniu cu plata anuala? si nu stiu cum e in cazul asta
Daca e inregistrat anual, nu il poti accesa din panoul de la rotld ci din panoul de la hostico. Acolo ii setezi NS-urile (daca asta de intereseaza).
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Am uitat ca am plata anuala, greseala mea..
Nu vreau sa mai deschid inca un topic asa ca voi intreba aici.
Acum 2 zile am luat host de la despregazduire, din pacate nu e bin de nimic asa ca azi am luat de la mxhost, am schimbat dns, am urcat fisierele dar site-ul inca functioneaza tot pe hostul de la despregazduire cred. Cum stiu daca sau propagat dns-urile pentru hostul mxhost.
Comand prompt in windows -> ping www.numedomeniu.ro -> vezi ce IP returneaza.
Daca e IP-ul vechi, nu e inca propagata actualizarea de DNS. Sau poti incerca asta: Global DNS Propagation Checker - What's My DNS?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atentie si la sistemul de operare. De multe ori propagarea sa efectuat, dar windows-ul ( respectiv browserul ) iti incarca de pe acelasi IP ( chiar daca ii dai delete / clear la tot ).
O alta cauza: daca ai RDS, respectiv router, incerca sa il deconectezi si reconectezi ... nu stiu de ce, dar si asta e una din cauza![]()
pe windows faci clear dns cu comandaPoti incerca si metoda lui Silviu pentru ca iti da alt ip la reconectare dar cache-ul tot ala ramane.ipconfig /flushdns
Mai poti incerca un nslookup online ca sa vezi daca s-au propagat NS-urile.
sau adaugi o pagina de test in noul host si vezi daca e disponibila in browser;
poti sa verifici printr-un web proxy (exista free) daca suspectezi ca ai probleme cu cacheul;
Acum am verificat si inca e la vechiul host, sper sa mearga azi pe la amiaza.. am copiat toate fisierele si database, sper sa mearga.. e prima oara cand mut un site de pe un host pe altul..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)