Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji. In cel mai rau caz google ignora acele linkuri.
Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji. In cel mai rau caz google ignora acele linkuri.
tymbark: Dar nu trebuie sa-ti faci griji, google ignora aceste link-uri.
lukiano: Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji. In cel mai rau caz google ignora acele linkuri.
@lukiano scuze, nu ma pot abtine. esti la vanatoare de posturi? nu de alta, dar deja ai strans incat sa poti posta in marketplace cu posturile facute azi. pe viitor sper sa nu ne mai faci sa ne pierdem timpul.
Ionut in asemenea situatii invata sa te controlezi si sa te abti daca nu iti doresti o mare cearta pe forum ce se poate lasa cu banari. Eu doar incerc sa ajut. Daca tu consideri ca posturile mele sunt neimportante le poti trece cu vederea. Nu ai decat cativa pixeli de trecut cu vederea. Eu cel putin am fost ontopic si nu m-am luat de altii.
O zi buna iti doresc!
Vorbesti din experienta personala ? Sau e ceea ce crezi tu ? Aici incercam sa dam solutii, unele mai bune altele mai putin bune, din ceea ce am testat noi, din ceea ce am citit pe forum, din ceea ce am furat de la alti. Postul tau nu aduce nimic nou, e doar o parere personala nesustinuta de nimic concret.
Acei pixeli la care faci referire s-ar putea aplica si in cazul tau daca nu ai nimic de spus treci mai departe.
Imi cer scuze initiatorului topicului pentru offtopicul meu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)