Buna,
Am o nelamurie: Este voie cu 2 conturi PayPal total diferite, (nume, adresa etc...) sa utilizeze acelasi ip / calculator ?
Am gasit mai multe pareri pe net dar sunt impartite, as vrea sa va intreb si pe voi
multumesc,
Buna,
Am o nelamurie: Este voie cu 2 conturi PayPal total diferite, (nume, adresa etc...) sa utilizeze acelasi ip / calculator ?
Am gasit mai multe pareri pe net dar sunt impartite, as vrea sa va intreb si pe voi
multumesc,
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Este.
Salut,
Nu stiu daca ai gasit si parerea asta pe net, dar sper sa incline balanta.
Cheers.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Eu iti spun din ce stiu eu direct pe pielea mea, nu din citate de pe net.
@LuKian - Poți crea două conturi PayPal de pe același calculator, IP, etc: unul Personal și celălalt Business.
Nimic interesant...
Am doua conturi paypal si le folosesc alternativ de pe acelasi computer. Asa le-am folosit de cand le am.
Nu am intampinat nii un fel de problema, chiar daca ambele au acelasi nume si acelasi act de identitate (Pasaportul) trimis ca dovada.
Asta a fost indicatia celor de la Paypal, sa fac inca un cont.
In momentul in care am schimbat tara in care locuiesc, am incercat sa schimb adresa si sa pot folosi optiunea ca banii sa imi intre direct in contul bancar. Am sunat la suport si mi-au spus ca nu se poate face acest lucru si mi-au dat ca unica solutie - crearea inca unui cont, cu noile date.
Nu mi-au spus ca ar trebui sa renunt la primul cont si nici nu pot renunta la el, pentru ca imi trebuie o dovada de adresa de la fosta resedinta din cealalta tara, dovada pe care nu o am si nici nu o mai pot obtine (normal, nu mai locuiesc acolo).
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)