1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
Si la o adica, tre`
s-ai cu cine sa te intelegi (Dan):
Luat de
aici.
Ceea ce ziceam in primul meu reply.
N-am auzit pana acum de ortograma "s-ai".
Si nu e vorba ca i-ai corectat, insa este o frustrare acumulata de-a lungul timpului la adresa ta. N-am vrut sa ma iau la harta, dar esti prezent in 80-90% din subiectele de pe forumul asta desi in majoritatea nu ai nici in clin, nici in manec. Seopedia este o comunitate nisata, nu un forum generalist in care sa acumulezi cat mai multe posturi.
In al doilea rand am putea sa ne luam de acea exprimare ironica. Te crezi vreun academician de iti permiti sa ironizezi un alt utilizator? Crede-ma ca nu prea esti in masura, ai destule greseli care te coboara la nivelul nostru, al tuturor. Iti pot aminti de place care l-am vazut intr-o exprimare a ta de acum cateva zile, de "fi-ul" care l-ai folosit in topicul in care il corectai pe felix desi chiar tu ai amintit de el , de aceeasi si aceiasi... iti mai spun?
Ii dau dreptate lui Tudosin, prea faci pe desteptul desi esti departe de a fi.
LE:
Apropo, nu te chinui sa corectezi proverbul "nici in clin, nici in manec" pentru ca este corect.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Bogdan Calin
Kaa, ia dictionarul. Mersi de corectare, dar nu am gresit. Nu ma cred nimic, doar atentionez cand unii scriu gresit, asa cum si ei la randul lor o fac. Te salut.
Pentru ce sa iau dictionarul? Vrei sa-ti imprumut unul?
Daca scopul tau este doar de a corecta atunci doar corecteaza dar nu mai face si pe desteptul.
Iar referitor la bagatul inseama prin toate subiectele nu este foarte deranjant. Am parte de bagatori de seama zilnic, mai enervant este ca pentru a avea parte de o informatie utila trebuie sa citesc 4-5 pagini cu raspunsuri de umplutura pana sa ajung la informatiile de care aveam nevoie.
14th July 2012, 13:21
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
iSKY
Va multumesc frumos pentru amabilitatea de a intelege aceste chestiuni simpliste si de respect reciproc!

SIMPLÍST, -Ă, simpliști, -ste, adj. 1. (Despre concepții, raționamente, metode etc.) Care consideră lucrurile superficial, unilateral, neglijând uneori aspectele esențiale. 2. (Despre oameni și manifestările lor) Care este lipsit de complicații și de subtilități intelectuale; care judecă în mod simplist.
In cazul de fata, iSKY ar fi trebuit sa foloseasca "chestiuni simple".

Postat în original de
1nesco
Neasteptat de superb articolul pe tema de haine dama.
695 cuvinte, imposibil de acceptat de orice director de articole sau chiar revista de moda online.
"Superb" nu suporta grade de comparatie. "fantastic de", "iesit din comun de", "neasteptat de" sunt tot un fel de grade de comparatie.
Corect ar fi fost - "In mod neasteptat, articolul este superb".
-------
Repet: sa nu va suparati pe mine, va vreau binele
Ultima modificare făcută de Dan; 14th July 2012 la 13:31.
Trust, but verify.