E foarte buna ideea ta si faptul ca ai expus cateva din motive mai sus, insa cred ca ar trebui sa abordam (SI) din alt punct de vedere problema, care dupa parerea mea e mentalitatea userilor.
Am observat ca acum poti vedea de la cine ai primit reputatie. Curios, am verificat si eu. Am 2 cazuri in care am primit bad:
- primul, am zis ok, poate omul chiar a gasit postul meu inutil.
- al 2lea, aici situatia era urmatoarea:
Userul crease un topic cu intentia clara de a ajuta. I-am sustinut cauza si drept dovada al doilea reply (un link catre un pdf seo related) din topicul lui era fix al meu.
Intentia lui nu a fost inteleasa de unii useri, unii chiar s-au simtit jigniti etc, in fine, ideea e ca pentru acel topic omul s-a ales cu multe multe minusuri, pe nedrept, si chiar se ajunsese la o mica disputa insa el a iesit "victorios" daca se poate spune, in sensul ca ceilalti au inteles pana la urma ca omul vroia doar binele pentru userii si cititorii seopedia.
Cu ce m-am ales eu ca am dat un reply in care am lasat un link catre un pdf? Un +, la cateva minute dupa ce am postat, si dupa 1-2 zile, dupa ce creatorul topicului a primit, repet, foarte multe minusuri si a vazut ca eu aveam doar acel +, s-a gandit sa-mi dea si mie un -.
Trageti voi concluziile.
Stiu, e putin trist.
P.S.: E primul meu post pe acest forum in care vorbesc intr-un fel sau altul despre reputatie, pana acum am evitat toate aceste topicuri, insa acum chiar am simtit ca trebuie sa-mi expun parerea.

Răspunde cu citat