Desi nu sunt genul care sa apese des pe "Yes|No", si citind propunerile, ma intreb ce rost ar mai avea optiunea din dreptul postului, cum s-ar face diferenta intre postacii care cauta sa atinga un anume prag pentru a putea arunca un link pe forum, cum ai putea alege sa oferi ceva gratuit, daca toti userii ar fi catalogati la fel, sau cum ai putea sa fii mai reticient la tot felul de 'super oferte' ?
Nu putin au fost cazurile cand s-au oferit articole/advertoriale gratuite numai pentru o anumita categorie de utilizatori, vouchere adwords sau alte facilitati, tinand cont de anumite aspecte. Personal, in 2-3 cazuri am facut din reputatie un punct de referinta in a oferi ceva gratuit.
Daca nu ai doar cateva zile/saptamani pe forum, nu stiu cat de relevanta mai este reputatia respectiva in anumite conditii, atunci cand cei cu care ai interactionat stiu daca pot sau nu sa iti acorde increderea.risti sa dai peste vreun razbunator si te trezesti pe rosu
@Tony: Te-ai gandit ca .. poate ... unii "pe verde" sunt "less secure" decat unii de nivel inferior ?

Răspunde cu citat