Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

@Broscoi: Am schimbat keywords-urile si descrierea pentru homepage. Pentru paginile de interior e implementat un algoritm de generare a acestora pe baza contentului din centrul paginii

@bogdi99: am schimbat "Job %1" si linkurile au acum aceeasi forma SE-friendly.

@Toto: partea cu jobronii stiu ca pare complicata insa jobron este fonetic mai aproape de jobro si suna mai bine decat jobeuro (sau jobrodollar ) Valoarea unui jobron poate fluctua pe viitor si putem sa lansam o campanie gen "Cea mai solida valuta este jobron-ul". Noi credem ca are un potential de marketare mai mare. Doar timpul va confirma daca am luat decizia corecta.

Nu am mers pe o moneda reala pentru ca sistemul functioneaza pe credite. Firma cumpara credite si primeste discount in functie de volumul achizitionat. Am implementat un astfel de sistem cu credite pentru a permite angajatorilor mari sa-si modifice oricand modul de consumare a bugetului alocat recrutarii online. Spre exemplu daca nu vrea sa apara in sectiunea "Top angajatori" si sa publice in schimb 4-5 anunturi noi poate s-o faca spre deosebire de alte site-uri unde trebuie sa cunosti cu exactitate cum iti aloci bugetul pe urmatoarele 2-3 luni daca vrei sa beneficiezi de discount-uri.

Link-ul "compania ta aici?" duce in mod normal catre formularul de achizitionare a unor astfel de servicii. Cum nu erai logat ti s-a afisat formularul de logare. Mi se pare ca un utilizator logat ca si companie va da click pe link-ul respectiv daca vrea ca si compania lui sa apara acolo. Schimbarea destinatiei link-ului in functie de tipul utilizatorului ar fi mai confuzanta... parerea mea.
Cred ca vom face o sedinta aici sa rezolvam aceasta problema indecidabila.