Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
@Broscoi: Am schimbat keywords-urile si descrierea pentru homepage. Pentru paginile de interior e implementat un algoritm de generare a acestora pe baza contentului din centrul paginii
@bogdi99: am schimbat "Job %1" si linkurile au acum aceeasi forma SE-friendly.
@Toto: partea cu jobronii stiu ca pare complicata insa jobron este fonetic mai aproape de jobro si suna mai bine decat jobeuro (sau jobrodollar) Valoarea unui jobron poate fluctua pe viitor si putem sa lansam o campanie gen "Cea mai solida valuta este jobron-ul". Noi credem ca are un potential de marketare mai mare. Doar timpul va confirma daca am luat decizia corecta.
Nu am mers pe o moneda reala pentru ca sistemul functioneaza pe credite. Firma cumpara credite si primeste discount in functie de volumul achizitionat. Am implementat un astfel de sistem cu credite pentru a permite angajatorilor mari sa-si modifice oricand modul de consumare a bugetului alocat recrutarii online. Spre exemplu daca nu vrea sa apara in sectiunea "Top angajatori" si sa publice in schimb 4-5 anunturi noi poate s-o faca spre deosebire de alte site-uri unde trebuie sa cunosti cu exactitate cum iti aloci bugetul pe urmatoarele 2-3 luni daca vrei sa beneficiezi de discount-uri.
Link-ul "compania ta aici?" duce in mod normal catre formularul de achizitionare a unor astfel de servicii. Cum nu erai logat ti s-a afisat formularul de logare. Mi se pare ca un utilizator logat ca si companie va da click pe link-ul respectiv daca vrea ca si compania lui sa apara acolo. Schimbarea destinatiei link-ului in functie de tipul utilizatorului ar fi mai confuzanta... parerea mea.
Cred ca vom face o sedinta aici sa rezolvam aceasta problema indecidabila.![]()

) Valoarea unui jobron poate fluctua pe viitor si putem sa lansam o campanie gen "Cea mai solida valuta este jobron-ul". Noi credem ca are un potential de marketare mai mare. Doar timpul va confirma daca am luat decizia corecta.
Răspunde cu citat