Nu se vad linkurile din post. Pune-le underline sau schimba-le putin culoarea.
Si scoate butoanele de bookmark si social media de sub posturi, pentru ca nu ajuta cu nimic un blog in romana.
Nu se vad linkurile din post. Pune-le underline sau schimba-le putin culoarea.
Si scoate butoanele de bookmark si social media de sub posturi, pentru ca nu ajuta cu nimic un blog in romana.
Hmm ai mare dreptate Sandossule, o sa scot bookmarkurile. Ideea e ca eu o sa copiez structura blog-ului si o sa imi fac si o varianta in engleza, unde o sa fie folositoare. Dar le deactivez pt romana. Mersi si de ideea cu link-urile, chiar nu observasem ca sunt la fel ca restul textului.
Am vrut sa scriu mai pe la inceputul review-ului... dar m-am abtinut deoarece am crezut ca cineva o va face in locul meu ... eu voi criticastrict de design-ul (poate nu e destul de important) ...
1. In primul rand cred ca ar trebui sa mai micsorezi logo-ul si toata bara de sus, sunt mult prea late;
2. Cele 3 casute cu seo ranking el.... la fel nu le vad rostul, initial am spus ca sunt link-uri, mai ales ca acum am vazut ca ai pus si ceva la on hover; acum chiar am crezut ca sunt link-uri...
3. Casutele de la subscribe la fel sunt ft mari ... sunt o gramada de icon-uri free care le poti folosi ... nu dau link-uri (cred ca stii pe unde sa cauti) ... stiu ca sunt la fel de mari ca sa se potriveasca cu meniul si sectiunile "recomand" sau "citesc" ... insa nu dau o alura profesionala ... iar la seopedia cred ca mai bine ai pune logu-ul nu poza lui cristicare parca e taiata in paint no offence ...
Uite imi place blogul lui toto (ca si design) http://www.bookmarks.ro/ sau ceva si mai frumos http://veerle.duoh.com/
Cred ca folosesti wordpress; deci teme sunt free cu caruta si chiar daca ar fi sa cumperi una cu 60 de dolari ai lua o tema ft frumoasa...
In rest ca si continut ... nu sunt blogger (insa citesc destul de multe) si nici nu cred ca voi fi prea curand ....
uite ca mi-am spus oful si eu ...
Ultima modificare făcută de No_name; 7th September 2008 la 12:55.
Multam no-name. Butoanele cu seo ranking, books, vor fi niste articole mai speciale, incerc sa le scriu zilele astea. Tema este una free, dar customizata destul de mult.
Iar la casutele cu "citesc" probabil o sa renunt![]()
Am facut un interviu cu Neil Patel, unul din cei mai tineri/cunoscuti SEO de pe .com, in caz ca vreti sa-l cititi:
http://www.tudi.ro/interviuri/interviu-cu-neil-patel/
Ar trebui un timer mai mare la edit la comments, ca am posturi lungi si nu-mi ajunge timpul sa corectez/adaugSau sa se poata edita oricand, pe baza IP-ului.
Nu vreau sa fiu offtopic , dar nu am inteles de ce a fost nevoie sa-ti iei inima in dinti , ca sa ne ceri parerea !
Eu cred ca era mult mai la indemana sa iti iei inima in plasa si sa ceri parerea unui cardiolog !![]()
No ofence desigur !
Cred ca la " Despre Mine " , trebuia sa dai posibilitatea cititorilor sa-si poata baga si ei parerea despre tine !![]()
Pai pentru ca am vazut de multe ori cum cineva cerea parerea si apareau raspunsuri de genul "pffff ce naspa, io faceam mai bine"Si nu-mi plac sfaturile astea "constructive". Dar ati fost niste domni, am primit chiar sfaturi foarte utile.
@Tudi : nota 10, nu neaparat ca totul ar fi perfect, ci pentru faptul ca se vede ca ti-ai dorit un blog, ai lucrat bine.
La tema, ia incearca pe localhost de test si pune content-backgroundul alb, inloc de cremul acela vezi ce iasa.
In rest, ti-am lasat un comment, succes si la recitire.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Mersi draqos, am lucrat ceva pe el, dar nu neaparat pt ca era mult de lucru ci pentru ca nu aveam experienta foarte mare cu wordpress. De exemplu pana sa imi customizez categoriile sa aiba fiecare iconita aia in stanga m-au luat dracii pana am reusit sa gasesc o solutie.
Am incercat cu alb si nu iesea asa bine + ca trebuie sa modific inca 2 divuri sa arate bine, deci crem it is![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)