Un site foarte riguros, bogat in informatii si atractiv in acelasi timp . Din pdv SEO este foarte bine optimizat , situl fiind pe prima pagina pentru keywordurile pe care ti le-ai propus . Situl are un websitegrader de peste 95 ceea ce nu e din drum si dovedeste ca stii cu Google .
Singurul cuvant cheie care face exceptie si care probabil a ramas tinta ta in continuare este cuvantul cheie site ( alaturi de urcarea cu cateva pozitii pe keywordul joomla ) . Faptul ca pe expresia site gratis ai o pozitie buna in G , desi nu e o garantie , e o premisa pentru obtinerea , in timp , a unor rezultate bune pe cuvantul cheie site . Daca am vedere concurenta pe acest keyword ( ~4,5 mld. raspunsuri ) , nu sunt eu foarte in masura sa-ti dau un sfat din cauza experientei mele limitate , dar intrucat e un forum de discutii libere , am sa incerc si eu o opinie bazata mai mult pe cateva constatari simple dacat pe o experienta complexa.
Dincolo de mici chestii punctuale de genul introducerii cuvantului site si in metatagul description al paginii sisteme-de-management-al-contentului.html ( pagina in care site este keyword ) , ca si consideratie generala ,cred ca micsorarea dilutiei keywordurilor ( in titlu , description ,h1 etc. ) ar putea avea o influenta pozitiva . Ma refer la rezervarea unei pagini in care site (si chiar joomla ) sa fie daca nu singurul keyword pe pagina cel putin keyword principal dandu-i densitate si proeminenta necesara .
Situl este foarte reusit. Felicitari !