Citat Postat în original de ben @ Dec 6 2005, 12:35 AM) [post=7502
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Imi place ca e tabelless
:lol: :lol: Ben de cand nu mai foloseste tabele a si uitat cum se scriu: <table>

Mie imi plac meniurile imense dar aici nu-mi place culoarea fonturilor si alinierea centrata a linkurilor. Imi plac si formele alese pentru casete dar sunt prea mari cele laterale si prea mici cele centrale (tocmai pe dos) si sugereaza putin continut. Tot legat de casete, ar trebui scoase triunghiurile alea care arata in jos.

O alta greseala este bara de jos, care nu are aceeasi dimensiune cu a site-ului (da, am citit The Non-D]
Imi place ca e tabelless
[/QUOTE]

:lol: :lol: Ben de cand nu mai foloseste tabele a si uitat cum se scriu: <table>

Mie imi plac meniurile imense dar aici nu-mi place culoarea fonturilor si alinierea centrata a linkurilor. Imi plac si formele alese pentru casete dar sunt prea mari cele laterale si prea mici cele centrale (tocmai pe dos) si sugereaza putin continut. Tot legat de casete, ar trebui scoase triunghiurile alea care arata in jos.

O alta greseala este bara de jos, care nu are aceeasi dimensiune cu a site-ului (da, am citit The Non-Designer&#39;s Design Book