daca il promovezi bine eu zic ca este posibil sa prinda si PR3! dar depinde numai de tine... cum stii sa il promovezi.
SFAT prietenesc:
Renunta la mini-bannerele alea unul sub altul din footer ca strici toata minunatia pozelor de mai sus
Bafta cu site-ul, sper sa reusesti.
LE:
Ma arat fan postului lui Misu! primesti inca 5 si de la mine![]()
Ultima modificare făcută de Punct; 5th May 2008 la 12:39.
I don't know much...
livia, cuvintele cheie "girls" si "fun" sunt cam dificile... e greu sa ajungi sa ai o pozitionare decenta in orice motor de cautare important. alege combinatii de cuvinte... ar fi mai realist...
cat despre PR, eu iti recomand sa pui niste poze in costum de baie pe blog... ar atrage multe link-uri spre site si PR bunicelcel putin eu promit sa iti pun 3 link-uri daca adaugi niste poze misto
![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
[QUOTE=axentelivia;65148]
Fiindca tocmai s-a facut un update de PR acum cateva zile. Diferenta intre 2 update-uri este de cateva luni. Deci "momentan" ramai cu el zero...
PS: chiar daca nu se vede bara aia colorata in verde, nu inseamna ca in acest moment Google nu il considera pe al tau cu o importanta similara siteurilor de PR 2 sau 3. PR afisat e doar o chestie de afisare si informare a userilor si se modifica la intervale de cateva luni, coeficientul de importanta al unui site (sa-l numim "PR real" ) se actualizeaza la cateva zile.
Realitatea nu e asa dura, are cateva link-uri de prin directoare, foarte probabil va primi PR la urmatorul update. Nu stiu de ce vrei sa o descurajezi...
Merci baieti, Misu, vine vara si am sa punintai sa se faca mai cald ca sa fie si articolul pe masura. cat despre cuvinte cheie... sincer vreau optimizare pt cuvantul livia (girls , fun, etc...sunt secundare)
![]()
ps. am reusit cu linkurile ... blogspotu nu prea iti acorda libertate de asta a cam durat pana ce m-am documentat
mai trebuie doar un redirect 301... care lipseste ...apoi cred ca e ok...daca aveti si alte sugestii, sunteti bine veniti
spor la treaba tuturor![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)