Nu stiu de ce nu am mai primit notificari pentru raspunsuri la threadul asta...

Toto, chestia cu bannerul e ciudata.. pe toate calculatoarele pe care am testat (IE si FF), bannerul de la vamist aparea in dreapta, filmul in stanga si detaliile jos. Stiu ca designul site-ului nu e cel mai fericit, dar cautam pe cineva care sa-l modifice. Sper sa si gasim in curand . Problema este ca am nevoie de cineva care sa stie si template engine-ul din Drupal pentru a implementa layout-ul. Si apropo de facilitati/utilitati/imbunatatiri... eu vreau sa apara cate o iconita pentru ce e disponibil... dar aceasi problema... cautam designer

Mamulea, cu calitatea filmelor e ceva mai delicat. Atunci cand filmam noi, putem sa le facem la calitate mare. Numai ca si agentiile/persoanele fizice pot sa filmeze si sa-si posteze singure filmele pe site, iar in cazul asta nu prea putem sa controlam calitatea. DAR... s-a facut un standard de calitate care contine recomandari pentru filmare si ne rezervam dreptul sa stergem filmele care nu au un nivel calitativ acceptabil. Nu ne permitem sa stergem acum filmele care sunt pe site pentru ca sunt doar 4. In urmatoarele saptamani vor aparea anunturi noi (deja se fac filmari), la o calitate video superioara, iar filmarile slabe vor fi scoase de pe site.

Va multumesc la toti pentru interventii si va asigur ca se va tine cont de sugestiile voastre.