Corect! Multumesc pentru atentionare..Originally posted by alfie
[b]Putin offtopic, dar toto...mai sta mult "Deschide un cont de ADVERTISER si demareaza o campanie publicitara pana la data de 1 iulie 2005 si primesti
100 de credite GRATUITE." pe site? Macar schimba data :wink: . Si pe cand "deschiderea" la noi publisheri?
Referitor la politica cu sigla murfi, nu inteleg de ce se face atata caz... Nu este singurul site care cere acest lucru, parca si roportal are aceasta politica daca nu ma insel. Si chiar este "un pret" atat de mare avand in vedere ca murfi are PR4 si face si transfer de PR ? Sincer, nu cred .. Presupun ca daca renunt la sigla obligatorie si pun pret in bani deja o sa fiu luat la bataie..dar poate ca asa voi face...
Referitor la publisheri, de fapt la tot sistemul, de la 1 ianuarie 2006 va fi disponibila noua varianta Murfi's Ads, foarte mult imbunatatita fata de cea actuala. De la acea data vor fi posibile inscrieri pentru ambele tipuri de cont (publisher/advertiser).
PS
Din acest motiv, nu am mai dat atentie sistemului actual.
In curand voi face publice cateva screenshoturi cu noul sistem. Dintre facilitatile noi enumar:
- statistici complete atat pentru advertiseri cat si pentru publisheri
- campanii cu plata cpc si cpm
- reclame in mod text sau imagine
- un control mai bun al bugetului (advertiseri)
- zona de afisare poate fi realizata in orice culoare doreste publisherul
- multiple dimensiuni pentru zonele de afisare
+ multe alte facilitati/controale/statistici/ etc...
Incepand cu aceasta noua versiune vor fi acceptate numai site-uri cu domeniu propriu (fara go.ro home.ro. etc) in ceea ce priveste publisherii.
Vorba unui cunoscut de la antena 1 "Tineti aproape!" :wink:
LATER EDIT
Screenshoturi disponibile aici

dar poate ca asa voi face...
Răspunde cu citat

). Din experienta mea, majoritatea cuvintelor se optimizeaza fara sa sti tu ce ai facut acolo. :p