mai lucreza la design... nu prea arata ok
mai lucreza la design... nu prea arata ok
Pai daca citeai cu atentie vedeai ce spuneam. Fiind un sistem i-rater, sunt destule templaturi dragute ( din intamplare am lucrat la script si il cunosc si pe cel care a facut templaturile ). Deci templaturile sunt extrem de dragute fata de cel ales de tine. Eu spun ca daca reusesti sa treci pe un template nou e mult mai bine.
Lumea o sa ramana pe site daca au de ce, un hot or not nu e de ajuns spun eu, content, concursuri etc trebuie adaugate si adaptatei varstei < 18
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Nu ma gandesc sa cumpar un template deja facut. Usor, usor am sa imi fac eu unul personalizat.
Un sfat despre publicitate as vrea inainte sa merg pe adwords.![]()
poti sa faci campanii la www.adtrade.ro pe cpa (cost per action) sau cpc (cost per click), eu te-as sfatui cpa adica poti sa dai 0.70 centi pentru un cont facut la tine pe site sau cpc sa dai 0.7 centi pentru un vizitator! (astea sunt doar niste exemple depinde de tine cat si cum negociezi cu ei). apoi ar mai fi www.adbrite.com unde poti cumpara publicitate pe siteuri din romania!
In dimineata asta am schimbat designul la site. Ce parere avezi? :-s
(oricum nu ma opresc aici... mai am de lucrat)
http://www.i-rater.com/images/chillscreen.jpg
http://www.i-rater.com/images/grungescreen.jpg
Poate ca te mai uiti peste postul meu. Uite aici doua templaturi pentru scriptul tau, amandoua arata mai bine ca cel de acum sau cel galben.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
raresone cred ca ar trebui sa tii cont de ce spune mmariusel, cat despre actuala tema nush ce sa spun mai bine mai abtin (e prea obositor la ochi acel rosu excesiv) incearca niste culori calde ceva spre web 2.0 adica un albastru verde s.a.m.d si rosu dar nu cum e acum . header-ul iar nush ce sa spun :d mai lucreaza si acolo
Am mai schimbat designul inca odata chiar daca nu este asa frumos mai bine simplu si la obiect. Nu ma pricep eu asa bine la design dar sper ca nu o sa fuga lumea de culorile alese acum... doar e un site de "genu" si niste culori sunt totusi recomandate nici bleu sau albastru nu ar merge foarte bine pentru ca nu este hi5.
nush ce sa zic, las pe altcineva sa aprecieze![]()
Tu chiar crezi ca vei avea succes cu un astfel de site?
1. Daca folosesti un sistem(fara licenta) folosit de mii de persoane.. macar pune pe cineva sa-ti faca un super design.
2. Gandeste-te la ceva nou... Siteuri romanesti ca acestea sunt cu sutele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)