la mine s-a incarcat in ~ 3 sec paginasi am RDS
la mine s-a incarcat in ~ 3 sec paginasi am RDS
UPC ... a mers bine.
vezi ca ai "Recommanded" pe prima pagina.
sursa intr-adevar e criminala. pt cei care folosesc Firefox, dupa View Source -> View > Wrap long lines.
Ar fi mers un rewrite si pt paginile cu softul (href="http://www.4pcsoft.com/Multimedia-Design/file_14582-3.html" title="Apex MPEG VCD DVD Converter 5.19" rel="lightbox") ... cred ca ai vrut sa folosesti lightbox si te-ai razgandit, dar ai uitat codul pe acolo ?
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
da.. merci.. am corectat la Recommended..
sursa e criminala ca asa am vrut eu.. nu am nevoie sa-mi urmareasca cineva codul.. sorry pt review-eri.. dar le zic eu.. nu are css intern, javascript si e tableles + valid
rewrite la paginile softurilor nu merge cu numele in ele.. sunt unele foarte urate si prefer sa le las asa.
rel="lightbox" e de la un javascript.. nu e uitat acolo
Mascka,
Ai pus o imagine chiar in dreptul codului adsense. N-o sa ai probleme?
EDIT: As rescrie si url-urile softurilor.
EDIT: Hits-urile contorizeaza? Am dat click pe "buy" (banuiesc ca acolo fac treaba) si nu s-a schimbat.
Ultima modificare făcută de Gabriel Puscuta; 13th May 2007 la 00:37.
Members have not reviewit this software yet. You can be the first one who rwite a review!
Design simpatic dar mi se pare cam deschis pentru un site cu reviewuri software.
Partea de jos mi se pare prea incarcata, incearca un alt tip de organizare.
Meniul din dreapta ( ma refer la meniul expandabil ) ar putea fi facut in css pentru ca daca incarca fiecare pagina pe rand se plictiseste vizitatorul si iese![]()
@pgabriel.. pai din cate stiam nu ar fi probleme.. am sa mai citesc TOS-ul odata sa vad.. m-ai speriat putin. Am vazut multe site-uri care merg foarte bine si fara rewrite la url-ul softurilor.. stiu ca pierd putin dar am ales sa nu ma complic. Am mai incercat si e cam bataie de cap. Hit-urile conteaza.. dar vezi modificarea doar la refresh.. tab-urile sunt javascript si nu race reload la pagina.
@L3ST merci de corectie..
-designul e plecat de la un template (am link-ul in footer)
- am sa ma gandesc la o structurare mai eficienta a footer-ului.
-nu am inteles treaba cu meniul din css. am facut site-ul in asa fel in cat cea mai mica modificare sa se propage imediat din setari.. deci, daca adaug o categorie noua sa nu fie nevoie de alte editari decat la setarile site-ului.
merci de review baieti.
5` later: pgabriel ai avut dreptate:
am scos imaginea. 10xMay not place misleading images alongside individual ads
Ultima modificare făcută de Mascka; 13th May 2007 la 09:06.
Cu placere. Stiu ca mai demult am vazut pe tutorialized.com acceasi chestie. Erau o gramada de ads-uri pe langa adsense, frumos aranjate de nu-ti dadeai seama. Acum le-au schimbat.
Cand am intrat la tine initial am zis ca e la fel cu cel din stanga si am vrut sa dau click. Dar am zarit "Ads by Google" si m-am oprit sa dau reply-ul aici.
Apropo de rewrite la softuri.
Or fi ele urate dar stii ca pierzi putin mai mult fara rewrite. Imi sustin parerea.rewrite la paginile softurilor nu merge cu numele in ele.. sunt unele foarte urate si prefer sa le las asa
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Probabil ca a uitat sa-l puna: Solucija Themes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)