Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Pareri si sugestii

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit Pareri si sugestii

Buna,

Astazi s-a lansat situl http://www.kangoodevelopment.com (Varianta Beta sa zicem)

Astept pareri, sugestii legate de seo, design orice vi se pare ca nu e bine, si la fel ce va place la site.

Multumesc,

O zi buna.
    Ultima modificare făcută de SeerKan; 23rd March 2007 la 12:11.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Se vede ca e la inceput. Dar sa le luam pe rand.

1.Iti dau un exemplu, eu am multe proiecte terminate, dar inca nu mi-am facut un portofoliu sau un site de prezentare. Si asta pt ca inca nu-i venea randul.

La tine vad altceva. Ai site de prezentare, dar nu ai portofoliu la el. Asta conteaza cel mai mult.

2. Trecem la oferta ta de servicii. E impleticita rau de tot. Nu vad vre-un client sa o inteleaga. Unele chiar nu au logica ( Inscriere in cele mai mari motoare de cautare(~50) - chiar sunt curios cum faci asta ca iti ia o groaza numai sa le gasesti).

Si validarea nu are nici o legatura cu SEO-ul, e un moft de webdesigner.

La oferta personalizata nici eu nu stiam ce trebuie sa scrii. Sfatul meu e sa faci ofertele cat mai simple. In ziua de azi nu mai exista 3-6 pagini web si mori daca faci a 7a.

3. Design pagina - prima oara codul e urat... cand intrii la view source nu-l poti urma. Ca nu e valid, asta e alta treaba. Si ai un mod ciudat de a lucra cu imaginile. Pierzi cuvinte cheie daca le bagi in imagini asa, plus ca incarci pagina cu prea multi kb.

P.S. La contact, la codul anti spam as fi propus o Integrala.
    Boingeanu Ben

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Ben Boingeanu Vezi Post
    Se vede ca e la inceput. Dar sa le luam pe rand.

1.Iti dau un exemplu, eu am multe proiecte terminate, dar inca nu mi-am facut un portofoliu sau un site de prezentare. Si asta pt ca inca nu-i venea randul.

La tine vad altceva. Ai site de prezentare, dar nu ai portofoliu la el. Asta conteaza cel mai mult.

2. Trecem la oferta ta de servicii. E impleticita rau de tot. Nu vad vre-un client sa o inteleaga. Unele chiar nu au logica ( Inscriere in cele mai mari motoare de cautare(~50) - chiar sunt curios cum faci asta ca iti ia o groaza numai sa le gasesti).

Si validarea nu are nici o legatura cu SEO-ul, e un moft de webdesigner.

La oferta personalizata nici eu nu stiam ce trebuie sa scrii. Sfatul meu e sa faci ofertele cat mai simple. In ziua de azi nu mai exista 3-6 pagini web si mori daca faci a 7a.

3. Design pagina - prima oara codul e urat... cand intrii la view source nu-l poti urma. Ca nu e valid, asta e alta treaba. Si ai un mod ciudat de a lucra cu imaginile. Pierzi cuvinte cheie daca le bagi in imagini asa, plus ca incarci pagina cu prea multi kb.

P.S. La contact, la codul anti spam as fi propus o Integrala.
    1. Total deacord, firma e la inceput si sunt cateva proiecte in curs, cand o sa fie gata o sa fie adaugate, situl lam facut la inceput din doua motive:
    a) Dureaza mult pana il facem exact cum vrem, si pentru ca e al nostru ne permitem sa invatam din greseli, in schimb pe siturile clientilor nu ne permitem(parerea mea).
    b) Sunt multi care intreaba care e situl firmei.

2) Sunt de acord, a fost facuta de un baiat in teste si cand am vazut-o am fost de aceasi parere. Probabil o sa o refac eu.
    In legatura cu validarea ca si moft, nu e chiar asa, conteaza sa fie si valid, poate nu foarte mult, dar conteaza.

"Inscriere in cele mai mari motoare de cautare(~50) - chiar sunt curios cum faci asta ca iti ia o groaza numai sa le gasesti" Am o lista cu ele.

3) Total deacord.

Astept si alte critici constructive

Imi spui alta metoda sa pun fonturi mai speciala la scris si sa le vada si cei care nu au fontul pe calculator ?
    Eu sincer nu stiu alta metoda si de aceea sau scris pe imagini acele titluri.
    PS: Sory Krumel, chiar nu am vazut o categorie mai potrivita, il poti muta daca asa consideri.
    Ultima modificare făcută de SeerKan; 23rd March 2007 la 12:27.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    "Inscriere in cele mai mari motoare de cautare(~50) - chiar sunt curios cum faci asta ca iti ia o groaza numai sa le gasesti" Am o lista cu ele.
    Am spus asta pentru ca: conteaza doar GOOGLE; yahoo si msn foarte putin, restu nu au valoare => munca degeaba.

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    Imi spui alta metoda sa pun fonturi mai speciala la scris si sa le vada si cei care nu au fontul pe calculator ?
    Eu sincer nu stiu alta metoda si de aceea sau scris pe imagini acele titluri.
    Uite aicea o metoda destul de veche: SIFR.
    Boingeanu Ben

Masterweb este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Vârstă
    40
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Noutati / Sugestii

Salutare,

Nu stiu daca am procedat bine sa intreb aici dar chiar vreau sa aud parerile voastre.Doresc sa realizez un web-site, comunitate, portal etc...dar nu stiu ce As dori sa aflu niste pareri ..Ce ati realiza sau mai bine zis ce credeti ca ar aduce $ ? Sti uca cer imposibilul..ideile nu se vand mai ales gratis..dar ca poate ceva cumulat ..cineva care nu stie sau nu poate ..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri/sugestii magazin ochelari
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 24th March 2010, 00:12
  2. Pareri si sugestii SEO
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st August 2008, 12:29
  3. Pareri , sfaturi , sugestii
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15