Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: HostArea.ro - Director cu oferte de gazduire web pentru Romania

snype este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit HostArea.ro - Director cu oferte de gazduire web pentru Romania

Directorul nostru are ca scop prezentarea obiectiva a pietei de gazduire web din Romania catre publicul larg. Existand in prezent multe firme de hosting in tara, noi ajutam publicul sa aleaga cea mai potrivita oferta pentru necesitaile fiecaruia.
    Adaugarea in director nu presupune decat existenta unei persoane juridice inregistrate. Neparticipand la oferirea de servicii de gazduire, ne pastram o pozitie obiectiva.

Fiecare firma inscrisa primeste un cont de utilizator, prin intermediul caruia isi poate administra singura ofertele inscrise in director.

(ca sa respect putin recomandarile lui Razvan)
    Siteul este online din vara 2006, dar a fost lansat oficial prin 15 decembrie 2006.

SEO
    Exista IBL. Un numar mare vor mai fii adaugate in urmatoarea luna.
    Cuvinte cheie urmarite: gazduire, hosting, webhosting

Marketing
    Public tinta: persoane fizice/juridice care sunt in cautarea unui pachet de gazduire web.

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei?
    Nu prea exista competitie

Doresc pareri referitoare la toate domeniile: design, cod, uzabilitate, conceptie etc.

Echipa HostArea.
    www.hostarea.ro
    Ultima modificare făcută de snype; 15th February 2007 la 10:43.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Initiativa este laudabila dar trebuie sa mai lucrezi la promovarea site-ului.

Conceptul nu e nou, a mai existat o inititiva acum cativa ani si se numea myguide sau asa ceva... acum domeniul s-a reprofilat pe altceva.

Un ghid al serviciilor de hosting cred ca exista si pe phpromania.net

In privinta cuvintelor cheie cred ca ar trebui sa imbunatatesti lista pentru ca dupa mine e prea scurta in primul rand, iar in al doilea rand nu ai epuizat lista cuvintelor cheie care descriu site-ul.

In rest, multa bafta !

ciuboda este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th January 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    29
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Conceptul nu e nou, a mai existat o inititiva acum cativa ani si se numea myguide sau asa ceva... acum domeniul s-a reprofilat pe altceva.
    hehehe....mi-ai adus aminte de inceputuri

http://web.archive.org/web/200409010...e.ro/start.asp

A fost primul site facut si prima mea initiativa legata de internet. A fost un site lansat prin 2004 si facut in asp. Imi aduc si acum aminte cum toata lumea ma intreba ce firma de hosting sunt eu sau pe cine am in spate ... si nu prea ma credeau cand le spuneam ca n-am pe nimeni si ca-mi plateam singur hostingul.

Snype,

Mult succes cu site-ul! Poti faci lucruri foarte interesante cu el.

Dan

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    45

Implicit

Poate faci cumva ca titlurile sa difere ceva mai mult decat primul cuvant pe fiecare pagina.

Fa descrieri diferite pe fiecare pagina. Si keywords diferite.

La paginile ofertantilor (ex. aici) baga niste linii de tabel ca se urmareste f greu informatia.

La cautare pachete de gazduire am dat sa-mi caute asp si baza de date. De ce nu apare si edomenii, de ex., printre rezultate? Ca ei au si asp si baza de date.

In stanga ai moneda preferata. Daca fac click pe alea cand sunt pe prima pagina nu se intampla nimic. Ar tb sa o pui chiar pe paginile ofertantilor, sau sa specifici pe undeva pt ce este.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de ciuboda Vezi Post

A fost primul site facut si prima mea initiativa legata de internet. A fost un site lansat prin 2004 si facut in asp. Imi aduc si acum aminte cum toata lumea ma intreba ce firma de hosting sunt eu sau pe cine am in spate ... si nu prea ma credeau cand le spuneam ca n-am pe nimeni si ca-mi plateam singur hostingul.
    Ar fi trebuit sa mergi mai departe cu ideea asta ! Cred ca un astfel de ghid bine promovat ar putea aduce ulterior si venituri din pachete platite.

snype este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th February 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Conceptul nu e nou. Dar in prezent nu exista nici un site romanesc ca al nostru. In urmatoarele 2-3 il vom dezvolta mai mult.

@tataraseni: pe site, exista mai multe keywords decat am pus in primul post din topic. Dar nici 30 de keywords nu ajuta la nimic, ba dimpotriva strica. Daca ai 5 cuvinte, se aloca 20% pentru fiecare. Daca am 20-30, procentul e prea mic, si nu ajuta cu nimic la cautari.

@Diana: la cautare nu apare si edomenii, pt ca la noi pe site nu apare ca avand asp si baze de date. Saptamana aceasta vor fi verificare/actualizate ofertele tuturor firmelor inscrise.

multumesc

nikiplesa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    65
    Putere Rep
    36

Implicit

Poate ar fi interesant si un sistem de rating al firmelor de gazduire. Astfel ai obtine un top in functie de experienta utilizatorilor.
    La formularul de cautare nu ai decat RON dar ofertele apar in Euro. Ca design nu e rau dar se poate si mai bine.
    Oricum ideea e super!

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de nikiplesa Vezi Post
    Poate ar fi interesant si un sistem de rating al firmelor de gazduire. Astfel ai obtine un top in functie de experienta utilizatorilor.
    Asta ar fi un criteriu foarte subiectiv si ar aparea certuri intre ofertanti.

nikiplesa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    65
    Putere Rep
    36

Implicit

Ai dreptate, am gandit numai din punctul de vedere al consumatorului. Pe mine chiar m-ar interesa chestia asta.
    Dar poate ca ar dauna site-ului respectiv pentru ca firmele nu s-ar mai inghesui sa-si posteze ofertele acolo si sa fie in colimator.
    Dar poate pe un forum ar merge un

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Gazduire gratuita pentru linkuri
    De revenco_andrei în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th July 2010, 11:10
  2. www.weehost.ro - gazduire Romania
    De Ammadeuss în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 15th February 2009, 15:06
  3. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th February 2009, 17:57
  4. Răspunsuri: 9