Buna seara tuturor!
Eu sunt bobocelul giurgiu si as dori sa supun atentiei voastre primul meu site

Am incercat sa scriu adresa unde se gaseste insa nu mi se permite, asa incat va rog sa dati pe google "deniplant" si il veti gasi imediat.

General:
Site-ul a fost construit prima data de o firma profesionista prin anul 1995
Din motive personale a trebuit sa renunt la serviciile lor si sa ma apuc singur sa-l modific dupa cerintele mele care erau zilnic altele .
De aceea am cumparat si alte domenii si am construit si altele in paralel .
Eu invat aceasta activitate abia acum si incerc sa ma perfectionez pe zi ce trece.

Site-ul este in constructie?
Asa cum am spus mai inainte construiesc la el zilnic
Finalizat cred ca nu va fi niciodata

SEO
Ai link-uri inspre site (IBLs) ?
Link-uri am pus eu inspre celelalte site-uri ale mele, catre bloguri si forumuri unde se discuta despre tema respectiva.
IBLs ! -Nu cunosc acest termen si imi cer scuze!

Care sunt cuvintele cheie urmarite?
deniplant- am reusit sa-l fac cunoscut
psoriazis, -merge binisor
psoriasis - nu am reusit sa-l aduc in primele 10 si acum pentru acest lucru lupt.
giurgiu - inca mai insist

Doresti comentarii legate de codul html, css sau javascript ?
Doresc comentarii la tot ce este bun si mai ales la ce NU este bun, pentru ca impresia mea este ca pana la urma am facut o varza acolo

Marketing
Care este publicul tau tinta?
Publicul caruia ma adresez este format din bolnavii cu boala psoriazis si care sunt in numar de 2-4 % din populatia globului

De ce este site-ul tau diferit de al competitiei?
El prezinta un produs unic in lume la acesta data- DENIPLANT-
Este singurul produs 100% natural care trateaza cauzele interne care declanseaza si intretin boala de piele psoriazis, fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar. Este o descoperire noua in domeniul medicinei.

Cat de importanta este pentru tine accesibilitatea si functionalitatea?
De acest lucru depinde popularizarea si recunoasterea acestei descoperiri

Care este scopul site-ului?
De a promova produsul Deniplant, de a face din el un BRAND romanesc cu care sa ma mandresc si eu si tara mea .

Design
Doresti sugestii referitoare la design?
Daca se poate vreau si asa ceva

Multumesc ,