Site-ul in discutie este onlinemoneyplay. com
Este online de aproximativ o luna dar nu aduce prea multi vizitatori iar page rank-ul a ramas la 0. Tinta site-ului este jocurile online, in special pokerul. Dupa cum se poate vedea este bazat pe Mkportal modificat pe ici pe colo (partea grafica, forumul PphBB si portalul au friendly urls, modificat un pic meniul).
Site-ul este inscris manual in webdirectoare si are sitemap facut. Am si cateva site-uri partenere din domeniu cu care am facut schimb de link-uri.
Stiu ca nu este o idee f buna sa folosesti un CMS deja facut insa la momentul respectiv mi s-a parut o idee buna. Am gasit alte site-uri bazate pe Mkportal care atrageau suficienti vizitatori deci nu pot da vina pe sistem.
In afara de o greseala importanta pe care o recunosc si anume ca nu pun suficient de des continut nou pe site ce erori mai gasiti ?
Astept cu interes parerile si sugestiile voastre si sper sa reusesc ii ridic nr de vizitatori.

Răspunde cu citat

. E suprasaturat Internetul cu astfel de siteuri. Nu stiu ce sanse ai cu el. Succes oricum.