Multumim Tom.
Este o oferta pe care nu o pot refuza si ma inscriu si eu cu site-ul pe care l-am trimis prin PM.
Multumim Tom.
Este o oferta pe care nu o pot refuza si ma inscriu si eu cu site-ul pe care l-am trimis prin PM.
orice audit din partea ta e bine venit!
ma pun si eu pe lista, sper sa ma validezi!
multumesc anticipat!
O sa imi incerc si eu norocul cu ceva micut.Sunt foarte interesat de concluziile ce vor reiesi.Daca vrei, desigur.
As dori si eu pentru un site toatereducerile . net , multumesc!
Abia astept sa se populeze siteul cat mai mult. Free keyword research![]()
Review-ul o sa fie postat aici: Web Jungle
Un exemplu de review facut pentru primul PM: claudiufotografnunta.ro – Web Jungle
Este mai mult de "basic", dar sper ca intelegeti in ce "va bagati"Claudiu, nu da cu pietre, incearca sa intelegi beneficiile si sa apreciezi criticile!
---------------
Site-ul nu este live (se observa?), imediat ce exista cele 30 de reviews, se lanseaza. Un review postat (voluntar sau nu), nu se sterge. Ulterior ne-am propus sa facem reviews la orice site consideram ca merita, iar pentru cei care doresc, o sa existe cateva pachete contra cost, iar audit-ul o sa fie publicat partial pe site si restul ramane privat. `
-------------------
Daca nu ati inteles initial ce "vine", va puteti retrage posturile (PM sau aici), altfel o sa primiti audit![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 25th February 2014 la 00:05.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pick me, pick me :-)
PM in curs de expediere.
Am trimis si eu PM.
Ca sa se inteleaga mai bine:
- site-ul nu este terminat inca. Este nevoie de cateva review-uri pentru a capata o forma.
- review-ul este unul initial, "de test", in sensul ca au fost acoperite unele puncte, se putea si mai mult si mai putin, deci in functie (si) de parerile voastre, viitoarele review-uri vor fi mai ample sau mai succinte.
- review-ul de fata a fost facut pentru a va face o idee, dupa cum a zis si Tom, sa stiti la ce sa va asteptati si sa nu va simtiti afectati ca "a zis numai de rau"
- sunt constient (cel putin eu) ca pentru un review poate parea negativ, dar cred ca evidentiind erorile, "clientul" are cel mai mult de castigat
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)