Cateva observatii proprii:
1. Nu cred ca are sens la punctul in care esti tu sa investesti intr-un domeniu propriu. Poti merge mai departe deocamdata pe varianta de a folosi hosting free.
2. Alege un nume mai reprezentatv pentru ceea ce trateaza site-ul. "CompTech" nu are nici o legatura cu cultura romaneasca. In al doilea rand nu are nici o legatura cu limba romaneascaMa mir ca nu esti de acord cu expresii si cuvinte care intra in limba romana, dar le folosesti fara probleme
3. Trebuie sa iti dai seama ce mesaj vrei sa transmiti de fapt. E o diferenta enorma intre "salvarea culturii Romaniei" (nici macar nu-s sigur ca ar fi in pericol) si promovarea unor artisti sau oameni de cultura.
Sfatul meu ar fi sa incepi cu ceva mai simpluEu stiu ca "salvarea culturii Romaniei" suna bine si nobil dar poate e putin prea mult. Incearca de exemplu sa incepi cu promovarea unui om de cultura din orasul tau ... doar o idee.

Ma mir ca nu esti de acord cu expresii si cuvinte care intra in limba romana, dar le folosesti fara probleme
Eu stiu ca "salvarea culturii Romaniei" suna bine si nobil dar poate e putin prea mult. Incearca de exemplu sa incepi cu promovarea unui om de cultura din orasul tau ... doar o idee.
Răspunde cu citat